"Етър няма какво да губи от такива мачове", коментира главният

...
"Етър няма какво да губи от такива мачове", коментира главният
Коментари Харесай

Балъков: Защо да не вземем точки от ЦСКА?

"Етър няма какво да губи от такива мачове ", разяснява основният управител на клуба Красимир Балъков.

"Виолетовите " стартират поредност от три мача против тимовете от челото в класирането. Балъков и футболистите му гостуват през днешния ден от 17:30 часа на ЦСКА, в неделя играят и с Левски, а на 18 март одобряват първенеца Лудогорец, напомня "Блиц ".

Ръководството на Етър реши тимът да остане на лагер четири дни в столицата, без да се прибира във Велико Търново. Причината са двата мача в четвъртък и неделя против грандовете, като е преценено, че е по-добре футболистите да не се прибират в остарялата столица и да пътуват още веднъж.

„ Това са срещи, в които би трябвало да придобием опит, само че и да се опитаме да вземем каквото е допустимо. Знаем, че ще е доста тежко, само че за какво пък да не вземем точки?! Няма какво да губим от такива мачове. Поне душевен ще са освободени футболистите, тъй че всеки тим си има моментите. Ние ще си играем нашия футбол и ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Момчетата би трябвало да покажат темперамент и тази серия не би трябвало да ги вади от релси. Ще се опитаме да вземем точки”, добави Красимир Балъков.

Без двама съществени играчи излизат "виолетовите " през днешния ден против ЦСКА. Голмайсторът Алиуне Бадара и централният бранител Пламен Гълъбов са навън заради санкции, само че ще са на линия за идващия мач с Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР