Етър нанесе трансферен удар преди самото начало на първенството, като

...
Етър нанесе трансферен удар преди самото начало на първенството, като
Коментари Харесай

Етър си осигури услугите на Флорент Боджадж

Етър нанесе трансферен удар преди самото начало на шампионата, като притегли един от голмайсторите на Пирин (Благоевград) Флорент Боджадж.

Британският футболист с косовски генезис подписа през днешния ден двегодишен контракт с " виолетовите " и на него се разчита още повече да ускори головата мощност дружно с другото ново попълнение Жилсон Варела, осведомят великотърновци на уеб страницата си.

Боджадж нощес направи първа подготовка с етърци, а през днешния ден мина медицински прегледи, след което подписа с великотърновския клуб. През пролетта той игра за Пирин (Благоевград), като в изиграните 11 мача вкара 5 гола и се запомни с положителната си игра с глава.

Фло Боджадж е единствено на 22 години, роден е на 13 април 1996 година в Косово, само че от едногодишен живее със фамилията си в Лондон и играе на Острова. Висок е 183 см и тежи 82 кг. Няколко сезона е в Хъдърсфийлд (Англия), който в този момент влезе във Висшата лига, като дебютира едвам 18-годишен и има 8 мача с 1 гол и 1 асистенция в Чемпиъншип, само че е преотстъпван в Килмарнък и Нюпорт Каунти, а преди Пирин за последно е играл в Уелинг.

Преди да подпише с Етър, е поддържал през лятото интензивно формата си в Англия. Фло Боджадж през днешния ден ще бъде картотекиран от великотърновския клуб в БФС и през новия сезон ще носи екипа с № 88.

 Три клуба от Първа лига се надяват да подпишат с Исмаил Иса
Три клуба от Първа лига се надяват да подпишат с Исмаил Иса

Верея, Етър и Дунав желаят нападателя

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР