Етър излиза срещу Дунав в решаващ мач за 11-ото място,

...
Етър излиза срещу Дунав в решаващ мач за 11-ото място,
Коментари Харесай

Етър пусна билетите за решаващия мач в четвъртък

Етър излиза против Дунав в решителен мач за 11-ото място, което дава право на непосредствено оставане в Първа лига, а билетите за мача към този момент са в продажба. Срещата е в четвъртък от 20:00 ч. на стадион " Ивайло ", а реваншът - в понеделник в Русе.

Загубилият тези дуели ще би трябвало да играе спомагателен бараж на безпристрастен терен против третия от Втора лига. Това е и последният формален мач за сезона на " виолетовите " на стадион " Ивайло ". Главен арбитър е Владимир Вълков от Пловдив с асистенти Дениз Соколов и Йордан Петров, а съдийски наблюдаващ Константин Писков от Пловдив.

Този сезон Владимир Вълков е свирил единствено един мач на " виолетовите " - още във втория кръг, когато гостуваха на Витоша и приключиха 1:1.

 Пирин - Етър @@@

" Мачовете с Пирин бяха, както чакахме, тежки и успехите не пристигнаха елементарно, само че благодарим на момчетата за представянето. Битката продължава, предстоят два значими мача с Дунав със залог оставане в групата. Вярвам, че ще се преборим. Надявам се да се възстановят играчите бързо, макар сгъстения цикъл. Винаги е по-добре да вземеш чиста победа в първия мач, само че времето ще покаже. Надявам се да продължим да играем победно на стадион " Ивайло ".

С Дунав тази година играем общо 7 мача, в това число контролата преди сезона, два в шампионата и 4 в плейофите, познаваме се доста добре и няма с какво да се изненадаме. Надяваме се да ги отстраняваме. Без хора по трибуните няма по какъв начин да се случат нещата, още веднъж благодарим на тези почитатели, които пътуваха до Благоевград и нека трибуните в четвъртък бъдат цялостни ", разяснява административният шеф Страцимир Тинчев.

Цената на билетите остава 4 лв. за всички, от през днешния ден те са в продажба в офиса на клуба. Входовете на стадиона на следващия ден ще бъдат отворени в 17:30 часа, а касите пред стадиона от 17:00 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР