Етър изигра изключително зрелищен мач с полския гранд Лех Познан,

...
Етър изигра изключително зрелищен мач с полския гранд Лех Познан,
Коментари Харесай

Балъков: Сега е най-тежко, резултатите нямат значение

Етър изигра извънредно зрелищен мач с полския гранд Лех Познан, който загуби неуместно с 3:4. До почивката великотърновци водеха с 3:1, само че позволиха да бъдат обърнати за 45 минути. За наставника им Красимир Балъков обаче резултатът не е от голяма важност.

"Независимо против кого играем, резултатите нямат значение, за мен значимо е по какъв начин играе тимът. В третата седмица от подготовката сме и в този момент ще е най-тежко. Доволен съм от желанието и себераздаването в мача и осъществяването на тактическите задания. "

"Лех не е по никакъв начин инцидентен тим, борят за се купата в Полша, също така са и напред с подготовката. Стана доста добра контрола, през втората част малко нарушихме организацията в играта и се видя, че сме надалеч от тях. "

"Много имаме да работим, само че усърдие имаше от всички момчета и съм доста удовлетворен. За мен най-важното е футболистите да се приготвят по най-хубавия метод и да извършват това, което изисквам ", проучва Бала след края на дуела. Той разкри и какво е положението на контузените играчи в състава.

"Алиуне Бадара има болежка в бедрото, дадохме му отмора, само че в идващия мач ще е на линия. Яни Пехливанов е на легло от 4 дни и на антибиотици и не можех да разгадавам на него, вторият вратар Денис Григич също имаше проблеми ", показа Балъков и разкри по какъв начин се е стигнало до привличането на последното ново попълнение Аласана Мане, който е младеж на Барселона.

"За идването на Аласана Мане от Барселона главната заслуга е на Хосе-Мари Бакеро и на Лъчо Танев. Той занапред ще прави подготовка, само че го пуснах за малко, с цел да усети нещата. Като се приготви, в лицето на Мане ще имаме доста здрава конкуренция в средата на терена ", приключи Бала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР