Етър и Славия ще излъчат втория полуфиналист за Купата на

...
Етър и Славия ще излъчат втория полуфиналист за Купата на
Коментари Харесай

На живо с GONG.BG: Кой ще е вторият полуфиналист?

Етър и Славия ще излъчат втория полуфиналист за Купата на България.

След като място в Топ 4 към този момент си обезпечи Ботев Пловдив , в този момент ни чака още един завладяващ конфликт, във Велико Търново.

Двубоят на стадион „ Ивайло “ е с начален час 17.30 и ще може да бъде наблюдаван с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Славия загуби злощастно последната си среща в старопрестолния град, като си вкара два автогола за триумфа на Етър с 2:1. Новаците в елита завоюваха и първия мач посред им за състезание - през август - още веднъж с 2:1 в София.

Етър влиза в дуела за Купата с четири загуби от последните си пет мача и вяра, че против най-удобния си съперник досега в Първа лига ще се реваншира на почитателите.

Славия обаче сигурно ще мисли главно за това да спре серията от провали от този противник, а и най-сетне да вземе победа на открито - нещо, което не е правил от септември, когато още веднъж би за Купата.е

В щаба на „ виолетовите “ Станислав Генчев няма да може да разчита на Венцислав Василев, който лекува контузия, както и на санкции Иван Скерлев.

Преди визитата в старопрестолния град Загоричи няма съществени кадрови проблеми и ще може да употребява всичко най-хубаво в състава си.

СЪСТАВИТЕ

Етър: Христо Иванов, Димо Атанасов, Яни Пехливанов, Пламен Гълъбов, Александър Александров, Румен Руменов, Чавдар Ивайлов, Йордан Апостолов, Иван Стоянов, Самб Бадара, Ерик Почански.

Славия: Антониос Стергиакис, Абуд Омар, Костадин Велков, Андреа Христов, Юлис Ндонг, Емил Мартинов, Владислав Узунов, Емануел Чигози Мба, Иван Минчев, Галин Иванов, Наско Милев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР