Етър гостува утре от 18:00 часа на втория тим на

...
Етър гостува утре от 18:00 часа на втория тим на
Коментари Харесай

Великов: Не изключвам ЦСКА 1948 да пусне играчи от първия си тим в мача срещу нас

Етър гостува на следващия ден от 18:00 часа на втория отбор на ЦСКА 1948 във значим мач за опазване на позициите си. „ Болярите “ ще бъдат без бранителите Мариян Иванов и Яни Пехливанов, които са осъдени, и без трайно контузените Георги Александров и Здравко Илиев.
 Етър излезе с нови два въпроса по отношение на съдийството на дуела със Спартак (Варна) Етър излезе с нови два въпроса по отношение на съдийството на дуела със Спартак (Варна)
„ Ще създадем всичко допустимо да се върнем с точки от гостуването на ЦСКА 1948, най-добре да са три. Не изключвам противникът да пусне и играчи от първия си тим, само че ще се опитаме да създадем всичко допустимо.

Ще ни липсват осъдените Яни Пехливанов и Мариян Иванов. Няколко пъти гледах записа на мача със Спартак, правилно е, че имахме обстановки, които не вкарахме, само че не преставам да настоявам, че решението за неотсъдените дузпа и фаул не бе вярно, да не приказваме за спестени червени картони на Даниел Начев и Янчо Андреев още при 0:0. Ще създадем всичко допустимо, каквото зависи от нас, да реализираме триумф против ЦСКА 1948 “, разяснява преди мача старши треньорът на „ виолетовите “ Веселин Великов пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР