Естрадният певец Орлин Горанов смени Веско Маринов като любимец на

...
Естрадният певец Орлин Горанов смени Веско Маринов като любимец на
Коментари Харесай

Орлин Горанов с нова песен, посветена на родната полиция

 Естрадният артист Орлин Горанов смени Веско Маринов като любим на родната полиция. Дуетната половинка на Кристина Димитрова е записал нова ария, отдадена на полицията. В нея се пее:

" Изправят се хора с юначни сърца,

рицари днешни на духа и достойнството.... ".

За основаването на сходна ария се разбра по време на откриването на галерия, показваща полицейското съоръжение от основаването на Министерство на вътрешните работи. Кулминацията на изложбата бе точно осъществяването на Горанов, който показа песента даже пред министъра на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Тя е доста по-баладична от осъществяването на " Нашата полиция " от Веско Маринов. Прие се с огромен възторг от присъстващите. По всичко проличава, че песента на Веско, написана по текст на Евтим Евтимов и музика на Тончо Русев, повече няма да се извършва на публични събития, оповестява " България Днес ".

Самият Орлин Горанов отхвърли да опише детайлности по кое време и по какъв начин се е стигнало до сходно решение да направи ария, отдадена на Министерство на вътрешните работи. Той помоли да не се търсят сензации и спорове.

" Подобно съпоставяне с Веселин Маринов е неуместно ", сбит е Горанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР