Естрадният певец Георги Христов напуска България! Емблематичният изпълнител е отвратен

...
Естрадният певец Георги Христов напуска България! Емблематичният изпълнител е отвратен
Коментари Харесай

Чалгата и силикона прокудиха Георги Христов от България: Отвратен съм, ще приема гръцко гражданство!

Естрадният артист Георги Христов напуща България! Емблематичният реализатор е погнусен от обстановката с културата у нас и не желае повече да бъде част от нея. Певецът най-вероятно ще се пресели в Гърция, където има къща и където прекарва доста от времето си през последните години. Самият Христов признава, че е доста отчаян от обстановката у нас, и вероятността да вземе гръцко поданство и да заживее в южната ни съседка е доста огромна.

" Не пребивавам и скоро няма да пребивавам в тази прелестна страна, която обичам и ми е татковина. Но рекет и закононарушения няма да понасям и да приема! Вече ще се прибирам в България единствено за срещи с моята аудитория, за концерти. "

Така изяснява огорчението си от обстановката в страната Георги Христов. Според него сега да се вършат известна музика и концерти у нас е съвсем невероятно, без значение от това кой се пробва и какъв брой огромна звезда е.

" Популярната музика в България постоянно е имала своите блестящи мостри. Друг е въпросът, че постоянно сме подложени на геноцид от страна на електронните медии в личната си страна. Терминът сцена не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите показват своята музика. За никакъв подем не може да се приказва. Просто в този момент, за следващ път, се преоткриват хубавите български песни и огромните български актьори. Слава на Бога, най-малко аз не мога да се оплача от липса на фенове и залите постоянно са били цялостни. Но има неща, които не мога да приема ", показа Христов.

Изпълнителят на " Черно и бяло " е изрично срещу обстоятелството, че от доста време насам се издигат в фетиш кръчмарските силиконки. " Не чувам такава музика! Тя си има своите консуматори, само че това не е културата на нацията ни. Ние сме балканци и тук се пеят песни като " Излел е Дельо бунтовник ", с които нашият народ е оживял през годините, а не се пеят песни с кючекчийско звучене ", безапелационен е Жоро.

И поради обстоятелството, че не е склонен с доста неща, които му се постанова да преглъща, звездата се е устремил към друго поданство. Най-вероятно гръцко, само че нищо чудно да е и съветско.

" Обмислям опцията да приема друго поданство, тъй като, както доста пъти съм казвал - в чужбина доста повече си ценят артистите! Вижте да вземем за пример какво прави Русия за хората на изкуството си! ", изясни Христов.

Повече от две години естрадната ни легенда живее в Гърция, където има голяма къща. Там нормално прекарва летата си.

" Ще се връщам единствено за концертите си. А те занапред предстоят ", изясни Христов.

Само преди дни - в средата на юни, изпълнителят се завърна на музикалната сцена. Това се случи с биографичния концерт " Моят път ".

" Това е едно мое прочувствено завръщане. За първи път в него разкрих забавни случки и прекарвания към основаването на най-известните си шлагери. Излязох на сцената със своя бенд, осветяване, резултати и балет ", изясни Жоро пред " България през днешния ден ".

" Моят път " е завръщането на изпълнителя на сцената, откакто през август предходната година загуби майка си. " С мама си отиде част от душата ми ", сподели ни тогава унищоженият Христов. Певецът и майка му имаха доста мощна връзка в последните 20 години. Живееха дружно в село Волуяк. Павлина бе дълготраен боен чиновник и след ранното си пенсиониране построи страхотната си къща дружно с по-малкия си наследник Жоро. Сега нищо не задържа в родината изпълнителя ни с изключение на брат му, снахата и децата им, които Христов обича като свои.

Отглежда децата си в чужбина

От години се приказва, че Георги Христов има деца, които отглежда в чужбина. Миналата година на въпрос дали има противозаконен наследник, артистът отговори: " Какво значи противозаконни деца? Щом си имат родител, значи са законни. Аз съм ги признал ".

Георги Христов има наследник на 18 години от рускиня и още едно момче от българка. С признанието, че има двама синове, освен това от две разнообразни дами, артистът изцяло затвори устите на недоброжелателите. Първородният му наследник дори към този момент е пълновръстен, само че пораства в Русия с майка си. Той е плод на късата връзка на Христов с съветска балерина, която била част от негов балет за турне в средата на 90-те години на предишния век. След завръщането си в Русия дамата изненадала артиста, като му се обадила и го сложила пред приключен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят не се колебал и отпътувал за Москва, където признал момчето. Георги Христов призна още, че има и различен наследник, по-малък, от връзка с българка, който също пази в дълбока загадка. Вторият му наследник и майка му постоянно му вървят на посетители в дома му, а всяко лято били дружно на море.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР