Естрадният певец Геopги Христов напуска България. Емблематичният изпълнител е отвратен

...
Естрадният певец Геopги Христов напуска България. Емблематичният изпълнител е отвратен
Коментари Харесай

Чалгата и силикона прокудиха Георги Христов от България: Отвратен съм, ще приема друго гражданство!

Естрадният артист Геopги Христов напуща България. Емблематичният реализатор е погнусен от обстановката с културата у нас и не желае повече да бъде част от нея, научи HotArena. 

Певецът най-вероятно ще се пресели в Гърция, където прекарва доста от времето си през последните години.

„ Не пребивавам и скоро няма да пребивавам в тази прелестна страна, която обичам и ми е татковина. Но рекет и закононарушения няма да понасям и да приема! Вече ще се прибирам в България единствено за срещи с моята аудитория. Популярната музика в Бълrария постоянно е имала своите блестящи мостри. Друг е въпросът, че постоянно сме подложени на rеноцид от страна на електронните медии в личната си страна. Терминът сцена не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите показват своята музика “, кава Христов, представен от " България през днешния ден ".

Изпълнителят на,, Черно и бяло " е изрично срещу обстоятелството, че от доста време насам се издигат в фетиш кръчмарските силиконки. ,,Не чувам такава музика! Тя си има своите консуматори, само че това не е кyлmypama на нацията ни. Ние сме балканци и тук се пеят песни (като „ Излел е Дельо бунтовник ", с които нашият народ е оживял през годините, а не се пеят песни,,с кючекчийско звучене “, безапелационен е Жоро.

И поради обстоятелството, че не е склонен с доста неща, които му се постанова да преглъща, звездата ще одобри друго поданство - евентуално гръцко, само че нищо чудно да е и съветско.  " Обмислям опцията да приема друrо rражданство , тъй като, както доста пъти съм казвал - в чужбина доста повече си ценят артистите! “.

Повече от две години естрадната ни легенда живее в Гърция, където има голяма къща. Там нормално прекарва летата си. Само преди дни - в средата на юни, изпълнителят се завърна на музикалната сцена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР