Естрадната тигрица Кичка Бодурова посъветва тв водещата Венета Райкова да

...
Естрадната тигрица Кичка Бодурова посъветва тв водещата Венета Райкова да
Коментари Харесай

Кичка към Венета: Прости на баща си!

Естрадната тигрица Кичка Бодурова посъветва тв водещата Венета Райкова да елементарни на биологичния си татко. Телевизионерката в никакъв случай не е криела, че ненавижда и презира, индивидът, който й е дал живот, само че не и обич и милувка. Именно поради това русокоската не крие, че се е зарекла в никакъв случай да не елементарни на баща си Румен, че я е зарязал като бебе.

По време на гостуването си в "Папараци " Кичка Бодурова се опита да помогне на Райкова да превъзмогне този миг от живота си. "За теб това, което разбрах е, че ти не искаш да простиш на твоя татко. Не ми отговаряй! Аз мисля, че не си права, въпреки и да си мъдро момиче. Но никой не е задължен да стои на мощ някъде и никой не бяга от щастието. Просто показа си - те не са си допаднали с майка ти. И знаеш ли елементарни му, не за друго, а единствено поради това, че ти съществуваш ", отсечи с прям звук естрадната звезда.



Думите й обаче въобще не се понравиха на разлютената водеща. Венета я скрасти с думите: "Само от почитание, защото през днешния ден ти си посетител в предаването, ще те прекъсна и ще ти кажа да не коментираш неща, които не знаеш. В доста огромна неточност си! Нека прекратим тази тематика! " Кичето обаче продължи с изречението: "Аз друго желая да ти кажа... тъй като ти по този начин се измъчваш, не мислиш ли?! ", след което русата упоритост изрично затвори тематиката с думите: "Тотално не си на прав път! Нека приключим това! "

В началото на диалога им за "Папараци ", от персонален опит Бодурова изясни за раздялата си с нейния американски брачен партньор, с който са дружно към този момент 20 години. Тя направи и паралел сред връзките на Венета и Тишо, които се разведоха педи няколко месеца. "Понякога раздялата е хубаво нещо, с цел да схванеш, че няма по-добър от него. Няма да намериш различен татко на детето си. Ако при вас са единствено ежедневните простотии - на всички места ги има. Ако в връзките ви няма изневери, ще видиш, че ти ще се върнеш при него един ден ", отсече Кичка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР