Eстрадната прима Лили Иванова първа от големите творци почете във

...
Eстрадната прима Лили Иванова първа от големите творци почете във
Коментари Харесай

Лили Иванова отбеляза годишнината от рождението на Георги Парцалев

 Eстрадната прима Лили Иванова първа от огромните създатели уважи във фейсбук великия комедиант Георги Парцалев. На 16 юни той щеше да навърши 95 години. Лили постоянно е показвала огромното си почитание и поклонение пред актьора. Направи го и през днешния ден.

" 95 години от рождението на един от най-големите актьори на нашето време - Георги Парцалев! Невероятен гений, същински безгрижник и благородник по душа, той ни завеща голямото си завещание от функции в театъра и киното! Може би същински го разказва мечтаната от него, само че по този начин и неизиграна роля - тази на Дон Кихот! ПОКЛОН! ПОКЛОН! ПОКЛОН! ", написа естрадната легенда и разгласява фотография на артиста до скулптура на героя на Сервантес.

Лили Иванова показа преди време в телевизионно изявление, че за нея най-великият български актьор, с който е работила и пътувала, е Георги Парцалев. " За мен той е най-великият в тази страна ", счита тя. " По-голям любимец от Георги Парцалев не съм имала в живота си ", изповяда се примата. " Той можеше да играе всичко - можеше да играе принц, граф, бедняк, селяндур. Всяка роля играеше съвършено ", добави популярната певица. Тя недоумява за какво толкоз години никой не приказва за великия Георги Парцалев.

" Той е същинският Дон Кихот! Несбъдната негова фантазия и непростителен пропуск на българските режисьори. Такава несъобразителност! Такъв пропуск! Поклон и овации за Големият, Уникален Георги Парцалев! ", написа почитателка на Лили Иванова под днешния й пост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР