Естрадната прима Лили Иванова не е спала с мъж повече

...
Естрадната прима Лили Иванова не е спала с мъж повече
Коментари Харесай

Лили от 20 години стои на сухо! Срамувала се да си легне с мъж заради годините

Естрадната прима Лили Иванова не е спала с мъж повече от 20 години, разбра HotArena.

Изпълнителката на „ Детелини ” и „ Панаири ” сама твърди, че е завършила с мъжете и те са затворена страница за нея. Дори да си падне по някой джентълмен, дружбата им е по-скоро платонична и не е обвързвана с физически контакт, писа „ Таблоид “.

Динозавърката на естрадата обяснила, че към този момент не усеща потребност да бъде с никого, поради което се е отдала на безусловно полово самоограничение и това въобще не й пречело. Така се концентрирала върху работата си и отдавала там цялата си сила.

Според формалната биография, Лили Иванова е родена през 1939 година, надлежно през днешния ден е на 79 лазарника. Още преди да навърши 60 години, тя се е отдала на целибат (б.р.-сексуално въздържание).

Преди това се носеха митове за палавата Лили и нейното бурно минало в младите й години. Според слуховете, кубратската легенда владее много техники и минава за ужасно разкрепостена и опитна в леглото. Преди сухия й интервал, певицата постоянно сменяше младите си лъвчета и не един път е признавала, че не търси обич, тъй като си има всичко и е изцяло задоволена в полов аспект.

Тъй като е перфекционист във всяка едно отношение, нея просто я е позор да се съблече гола пред мъж – осъзнава, че тялото й е не е по този начин съблазнително. А и я гони параноя, че след това той може да опише интимни детайлности ”, обясняват  осведомени с интимния й живот. 

Преди време китаристът на ФСБ Иван Лечев разкри, че някогашната му държанка е ненаситна хала в леглото. Дългокосият музикант разправяше на ляво и на дясно, че при започване на 80-те години на предишния век, когато дамата имах бурна спекулация, Лили желала да бъде любена всеки божи ден. „ Беше една от най-страстните дами, с които съм имал връзки. Наистина беше добра в леглото “, не крие Иван Лечев. Тогава рокаджията бил в разцвета на силите си – на има-няма 30 години, а кака му Лили била на към 50 лета.

След това Лиленце-пиленце се трансферира на млади китаристи и музиканти от обкръжението й, само че бързо им се насити се в този момент избира да пази тишина в спалнята си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР