Естрадната прима Лили Иванова е станала жертва на измама. Това

...
Естрадната прима Лили Иванова е станала жертва на измама. Това
Коментари Харесай

Лили жертва на грандиозна измама



Естрадната прима Лили Иванова е станала жертва на машинация. Това разкри нейният персонален пиар и управител Николай Недеков във своя профил във фейсбук. Оказва се, че служителка на Плевенската филхармония се пробвала да саботира звездата около идния ѝ концерт там на 20 юни, като не продавала билети за него. Това довело до големи парични загуби за Лили, която от всяка своя изява печели най-малко по 200 хиляди лв..

„ Потрес! Рядко пиша във връзка потреса си за избрани обстановки, които ни заобикалят в България, и връзките сред хората! Но това, което ми се случи, ме раздруса. В работата си с Лили Иванова съм привикнал да срещам всевъзможни нагли и недостойни действия по отношение на нея или екипа ѝ “, написа нейният управител. Разказа си той продължава по този начин: „ Накратко: Сайтът на господин Благо Солов, който продава билети за Турне 2023 година на Лили Иванова, има подписан контракт с плевенската филхармония от дата 12 май 2023 година за продажба на билети за всички събития на физическата каса на филхармонията в гр. Плевен, като договорът е възмезден и Плевенската филхармония получава избран % от всеки продаден билет като заплащане. Във въпросната физическа каса чиновник на държавната институция е госпожа Ваня Михова – дама на предпенсионна възраст с дълготраен опит в продажбата на билети. Г-жа Михова години наред прави и частен бизнес на работното си място, като продава билети за всевъзможни частни културни събития в Плевен, до момента в който получава заплата от държавната Плевенска филхармония. Повечето уредници на събития са ѝ заплащали с контракт или на ръка проценти върху обороти, които са немалки суми, обслужвайки само частния ѝ интерес. Пак наблягам, че тази ѝ частна активност се прави в касата на държавната Плевенска филхармония, в работното време на госпожа Михова, за което тя получава държавна заплата. Няма неприятно! Може да го прави, някой си затваря очите, страната е ощетена, всичко е тъкмо. Свикнали сме! Като прахуляк в очите на обществеността госпожа Михова заплаща дребен наем на Плевенската филхармония за частната си активност. Но остава въпросът по какъв начин осъвместява 8-те работни часа, за които получава държавна заплата, с частния си бизнес, който прави в същите 8 часа… “, написа Недеков.,предава ретро бг

„ Сайтът дава като подаяние техника за съоръжение на касата със чиновник госпожа Михова и прави образование на същата да продава билети, като тази активност носи средства в бюджета на филхармонията. Осъзнавайки, че е лишена от опцията да печели персонално за себе си, а ще би трябвало да извършва най-сетне служебните си задължения на касиер на филхармонията, госпожа Михова посреща чиновниците на уеб страницата с думите: – Аз няма да продавам, тъй като няма да вземам нищо. Не съм съгласна! След това излиза наяве, че има контракт за това с шефа на Плевенската филхармония господин Дяковски и видимо госпожа Михова стопира с нападките и се съгласява да ѝ бъде извършено образование по какъв начин да продава билети през уеб страницата “, изяснява още мениджърът на Лили. Това обаче не е финалът на проблема.

„ 19 дни по-късно се открива, че госпожа Михова е прибирала десетки плевенчани, искащи да си купят билет за Лили Иванова на касата, с отговора: „ Тук не се продават билети за този концерт, единствено на уеб страницата “, като в това време е убеждавала чиновниците на уеб страницата, че хората не са желали да купуват на каса, тъй като „ им било скъпо “… Наложи се да изпратим прикрит клиент, който записа абсурден диалог с госпожа Михова с очевидни неистини и операции. След него ѝ потърсих персонална отговорност по телефона, на което тя отговори, че е болна, човек с ТЕЛК, и не може да се натоварва повече, за това не е продавала билети… “, разкрива пиарът на Лили.

Той прикани всички културни институции да вземат отношение. „ Уважаема г-жо Михова, ние Ви прощаваме лакомията и меркантилността! Прощаваме Ви, че сте се самозабравили и „ доите ” държавната хазна със заплатата си, до момента в който печелите от „ часпрома “! Прощаваме Ви, че Ви се заплаща „ на ръка “ и сте в сивия бранш! Прощаваме Ви, че лъжете и манипулирате плевенчани! Концертът на Лили Иванова ще бъде разпродаден и без Вас, хората ще преживеят магията на музиката даже и с Вашето саботиране. Не се тормозете! Лили Иванова е привикнала да живее с обичта и омразата и да гледат на нея като на банкнота! “, приключва излиянието си мениджърът на примата. Самата тя също била ядосана от обстановката. Всеизвестен факт е, че естрадната легенда е извънредно бдителна, когато става дума за финанси, и през дългогодишната ѝ кариера никой не е успявал да я измами.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР