Естрадната легенда Васил Найденов катастрофира вчера, но това не го

...
Естрадната легенда Васил Найденов катастрофира вчера, но това не го
Коментари Харесай

Васил Найденов пя 6 часа след катастрофата

Естрадната легенда Васил Найденов катастрофира през вчерашния ден, само че това не го спря да излезе на сцената. Около 6 часа откакто претърпя пътен случай, артистът насочи музикален привет към меломаните в Казанлък.

Изпълнителят се оплаква единствено от болки в коляното.

„ В болничното заведение споделиха, че не съм пукнал краката, само че несъмнено съм имал проблеми. Колегата ми е със спукано ребро. При такава мощна злополука, несъмнено минахме метър и то много, тъй като колата до половината я няма. Не бях доста уверен, че ще мога да пея, тъй като в действителност доста ме болеше кракът, само че такава ни е специалността.”, разяснява пред Нова тв той.

Това не е първият сходен случай за Найденов. Преди години той е заставал под светлината на прожекторите след интервенция.

„ Имаше някакъв концерт на Комсомола за бригадирите и стана по този начин, че ми падна едно стъкло от 4-тия етаж и ми се заби до гръбначния дирек. Заведоха ме да ме оперират. След това ходех доста мъчно, само че вечерта отидох и пях”, описа той.

Припомняме, че случаят се случи на 46-ия километър от автомагистрала „ Тракия” в посока Бургас в четвъртък, до момента в който артистът пътува за Казанлък.

Толкова ме боляха краката, че забравих за уплахата.

Пред нас караше доста прекрасен автомобил, нов модел. В един миг доста внезапно понижи, а отдясно имаше ТИР и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем – трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в колата ", добави Найденов.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР