Естрадната легенда Кичка Бодурова предизвика такъв шок в социалните мрежи,

...
Естрадната легенда Кичка Бодурова предизвика такъв шок в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Чувай, Боже: Кичка Бодурова е тотално неразпознаваема!

Естрадната легенда Кичка Бодурова провокира подобен потрес в обществените мрежи, че разум да ти зайде. И то единствено с една своя " прясна " фотография. Всъщност, в случай че това на фотото е Кичка Бодурова, то България е монархия, а ние всички сме със синя кръв...



Потребителите останаха безмълвни пред гледката, която Кичето е поставила като профилна фотография във ФБ. Явно певицата късно е получила признаците на критическата възраст, въпреки и от дълго време да е в нея - тя е на 66 години, жива и здрава да е! Това, което виждаме обаче, не дава отговор и грам на истината.

От фотото ни гледа една Кичка, пред която и Моника Белучи наподобява повехнала старица. Реално и на млади години Бодурова не е била такава, камо ли в този момент, макар че е била красавица. То очи, то безпрепятствено лице, то устни, то лъчение... Да де, но единствено на фотото.

Дори почитатели на Кичка разясняват, без неприятно възприятие, несъмнено, че е по-хубава, когато е естествена. И я поучават да не се клонира сходно на всяка втора кифла у нас. Защото това, което е направила, или администраторите са създали, е да я покажат тотално неразпознаваема за никого.

" Това е неясно копие на Кичка, която не е Кичка. Докога бе, хора, ще лъжете по какъв начин изглеждате, единствено с цел да се извършите пред другите не нещо, което не сте?! Ами нали си идваш в България, нали на концерти ти вървим, нали те виждаме?! Бъди си ти, бе! ", пишат в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР