Естрадната изпълнителка Силвия Кацарова се събра с бившия си мъж

...
Естрадната изпълнителка Силвия Кацарова се събра с бившия си мъж
Коментари Харесай

Силвия Кацарова се върна при бившия си - slava.bg

Естрадната изпълнителка Силвия Кацарова се събра с някогашния си мъж Милчо Кацаров. Повод за това стана идният концерт на певицата в Пловдив, този четвъртък.

Макар да не живеят дружно, Милчо ще се грижи за озвучаването на концерта на някогашната си обичана. Близки до Силвия пък разкриха, че двамата са запазили близки и топли връзки и след раздялата си и в този момент могат да се нарекат другари.

Най-щастлива от този факт е щерка им Теди. Припомняме ви, че двамата се разведоха публично през 2008г., след повече от 30 години фамилен живот. На 21 август 2011 в райското кътче в Стара планина – Априлци, Силвия подвигна женитба с втория си съпруг- Любомир. От няколко години из светските среди се носи слух, че двамата са разграничени, само че певицата отхвърля това.

За концерта си „ Мой сън “ в Пловдив, този четвъртък изпълнителката се вълнува ужасно доста, тъй като след обществената изолираност тя е единствената от естрадната гилдията, която не отсрочи изявите си. От изявленията й в обществените мрежи се вижда, че почитателите й нямат самообладание да се срещнат, а въпросите за още концерти по другите градове безусловно валят.

Певицата не издава детайлности към шоуто, което ще показа под тепетата, само че дава обещание запаметяващо се преживяване за всички фенове на хубавата ария.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР