Естрадната икона Лили Иванова се оказа неподозирана почитателка на любимия

...
Естрадната икона Лили Иванова се оказа неподозирана почитателка на любимия
Коментари Харесай

Лили Иванова си пада по Стефан на Гала

Естрадната икона Лили Иванова се оказа неподозирана почитателка на обичания мъж на Гала - Стефан. Това стана обществено притежание през днешния ден в ефира на "На кафе ", където тв водещата описа забавна преживелица от преди няколко години.

"Беше първото изявление на Стефан, беше посетител на Цветанка Ризова... След като мина присъединяване му, ми се обади Лили Иванова и ми сподели, че е доста впечатлена от него. Изказа какъв брой е страховит и какъв брой добре приказва. Въбоще говореше ми някакви неща, които въобще неочаквах ", призна в ефир Гала. Тя акцентира, че споделя това нещо без неприятна предумисъл и, че безпределно почита примата. "Но тя споделя това, което мисли. Вдигна телефона и ми се обади, с цел да ми каже, че е впечатлена от държанието на моя мъж. Е, към този момент може да я е разочаровал, като го гледа при нас на екран. Това е различен въпрос ", показа пред гостенката си Роберта Гала.

Рок певицата Роберта описа за другарството си с Лили, която й се обадила още когато била прохождаща в сектора и оттова се сближили с годините. "Като човек тя е доста мощна. Подкрепяла ме е доста през годините. Дори тя ме накара да се ява на "Златния Орфей ", а аз изобщо не желаех. Подкрепата от нея постоянно е била голяма и не е единствено на професионална основа. И другарска, и човешка ", призна изпълнителката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР