Естонският футболист на ЦСКА Карол Метс даде интервю в родината

...
Естонският футболист на ЦСКА Карол Метс даде интервю в родината
Коментари Харесай

Карол Метс: Тъжно е, че не играя в Европа, в България има и красиво, и не толкова красиво

Естонският футболист на ЦСКА Карол Метс даде изявление в родината си, където сега е на лагер с националния отбор на прибалтийската страна.

„ Открих нов, друг клуб. Там съм единствено от 3 седмици, ще мине известно време, с цел да привикна. Докато се приспособя, належащо е да го сторя “, разгласи Метс пред „ Soccernet.ee “.

„ За момента възприятието е чудесно, тъй като на тренировките и в мачовете има ред и дисциплинираност. Играчите се придържат към дилемите си, това опростява играта и взаимното схващане. Усещането е доста по-добро “, добави бранителят, който преди да пристигна в ЦСКА бе част от арабския Ал Етифак.

„ България е забавна и нова страна за мен. Никога до момента не бях ходил там. В страната има всичко - красиво и не толкоз красиво. Това е положително прекарване “, продължи футболистът.

Карол Метс пристигна късно в ЦСКА, когато към този момент бяха изтекли всички периоди за картотекиране в шампионата Лига на конференциите. Така естонецът е употребен единствено в домашните шампионати, като досега има 3 мача в efbet Лига и един за Купата на България. Това, че Метс не е картотекиран за Европа, му попречи да играе против неговия съотечественик от Бодьо/Глимт Матиас Кайт.

„ Наистина е тъжно, тъй като би било хубаво да играем един против различен. Ако погледнете групата, и трите тима след Рома имат положителни шансове да продължат напред. Нашият отбор работи доста, с цел да не приключим присъединяване си в Европа през декември “, приключи Метс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР