Естетичните корекции по тялото и по лицето на Веселина се

...
Естетичните корекции по тялото и по лицето на Веселина се
Коментари Харесай

Ето я Веселина от Игри на волята преди 12 години и без силикон

Естетичните корекции по тялото и по лицето на Веселина се трансфораха в една от най-често дискутираните тематики в мненията в обществените мрежи за новите участници в " Игри на волята ".

42-годишната художничка, която е и най-възрастният участник в риалити формата, не стопира да ръси бисери и паметни изречения, които няма метод да не предизвикат вниманието и на арената, и отвън нея.

" Вероятно бих била съсредоточена единствено в случай че копая гроб ", съобщи неотдавна модифицираната русокоска и хвърли в ступор всички към себе си.

Тези дни тя сподели по какъв начин тъкмо е изглеждала преди 12 години и за следващ път даде да се разбере, че напълно не страда от измененията във външния си тип за тези минали години, макар че те провокират мнения.

От фрагмента излиза наяве, че Веселина е обичала русия цвят на косата и тена и когато е била на 30, а по целия й гръбначен дирек се извива голям татус на змийска кожа, защото змията е неин кумир.

" Хард кокона ", по този начин тя дефинира самата себе си от екрана. " Аз оживявам постоянно, вие не знаете какъв урод стои измежду вас ", пък бяха първите ѝ думи при влизането в имението при Непобедимите, които тогава бяха много шокирани от външния й тип.

" Доживейте моите години и останете влюбени в живота и в себе си и тогава коментирайте ", е късият коментар на Веси към злобарите. Тя е безапелационна, че се усеща на 19 (не на 42) и прави шпагат тъкмо като госпожица на тази възраст.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР