Естествено средство: Успешно регулира високите нива на кръвната захар! Диабетът

...
Естествено средство: Успешно регулира високите нива на кръвната захар! Диабетът
Коментари Харесай

Естествено средство за регулиране на кръвната захар

Естествено средство: Успешно контролира високите равнища на кръвната захар!

Диабетът е доста постоянно срещано заболяване. За да се предотврати напредването на заболяването и като превантивна мярка, е належащо да се храните здравословно, да се отървете от напрежението и нервите.

Това е рецепта, която може да се употребява от здрави хора, които имат нараснала кръвна захар, само че също по този начин и от заболели, които към този момент имат високи равнища на кръвна захар, както и от пациенти на инсулин.

Необходими съставки:
корен от хрян – 2 см. дълъг и 2 см. необятен
9 скилидки чесън (около една по-малка глава)
висококачествена бира (около един литър)

Приготвяне:
Измийте хряна, не е належащо да го белите. Сложете го в купа с вода. След това прибавете оцет. Оставете да престои от 15 до 20 минути.

След това извадете хряна, нарежете го на по-малки късчета и можете да го настържете или смелите.

Направете същото с чесъна. Сложете чесъна и хряна в стъклен буркан с похлупак, по-късно ги залейте с бира, до момента в който напълнете целия буркан. Затворете го и съхранявайте на мрачно място в продължение на 10 дни.

Употреба:
След 10 дни сместа е подготвена за приложимост. Консумира се по една чаена лъжичка два или три пъти на ден през първите два дни. След това продължете да консумирате по една супена лъжица, също три пъти дневно. Целият курс продължава един месец.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР