Естествено, че беше любезен СМС. С мен всички са любезни

...
Естествено, че беше любезен СМС. С мен всички са любезни
Коментари Харесай

Цитат на деня: С мен всички са любезни напоследък

Естествено, че беше общителен СМС. С мен всички са общителни в последно време Това сподели основният прокурор Иван Гешев в отговор на въпрос по БНР дали SMS-ът с който е бил поканен на среща в президентството от секретаря на президента, е бил общителен. В изявлението той разяснява по какъв начин президентът се е оказал подслушван.

На въпрос, по какъв начин би реагирал, в случай че му се обадят, с цел да направи едно или друго следствие, Гешев разяснява: " Няма такива самоубийци ". По мотив коментар за здравословното положение на някогашния екоминистър Нено Димов, който е арестуван от близо месец, Гешев сподели, че всички се разболяват или стават душевен лабилни в ареста.

Той добави, че на база събраните досега доказателства, в случай че Нено Димов не е бил направил това, за което е упрекнат, Перник е нямало да бъде във водна рецесия.

По мотив престъпната конюнктура в страната, основният прокурор означи, че в България можеш да се разхождаш цяла нощ по " Витошка " и би трябвало да си огромен карък, с цел да ти се случи нещо. Той въпреки всичко регистрира два казуса - неналичието на възпитание (краде се много) и битовата престъпност. " Ако страната си е на мястото, тези проблеми могат да се сведат до естествени граници и това не изисква особени старания ", акцентира Гешев.

Според него всекидневно вървят разработки на прокуратурата против битовата престъпност и до една година обстановката с нея ще се промени в позитивна посока.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР