Естествената красота се завръща на мода. Йоланда Хадид прави всичко

...
Естествената красота се завръща на мода. Йоланда Хадид прави всичко
Коментари Харесай

Йоланда Хадид премахна всичките си импланти, филъри и екстеншъни

Естествената хубост се завръща на мода. Йоланда Хадид прави всичко допустимо да поддържа тази наклонност през 2019 година. Бившият модел, риалити звезда и майка на Джиджи, Бела и Ануар разгласи, че след години работа върху тялото си, тя е премахнала всички филъри и екстеншъни. Хадид разкри, че ще се отдаде на по-здравословно битие и показа своя фотография, на която наподобява съвършено. Йоланда навърши 55 години на 11 януари.

" На 55 и усмихваща се от вътрешната страна ", написа Йоланда към селфи в огледалото, на което е по розово долни дрехи. " Най-после завръщане към оригинала от 1964. Да пребивавам в тяло, освободено от гръдни импланти, филъри, ботокс, екстеншъни и всички тези гадости. Мислех, че нуждая се от тях, с цел да се оправя с метода, по който обществото ме накара да допускам, че би трябвало да наподобява една сексапилна жена, до момента в който токсичността им съвсем не ме убие. "

 Йоланда Хадид отстрани всичките си импланти, филъри и екстеншъни Instagram

Хадид е осъзнала, че " подобряването " на тялото е евентуално рисково. " Вашето здраве е вашето благосъстояние, тъй че, апелирам, взимайте обосновани решения, проверявайте частичната информация, която сте получили от счупената ни система, преди да поставите нещо непознато в тялото си ", посъветва тя почитателите си.

Йоланда е достигнала ново равнище на съзнание и изясни пред почитателите си: " Отне ми доста години, с цел да се оправя с някои неприятни избори, които направих за себе си, преди най-сетне да намеря свободата към устойчивата вътрешна хубост и приемане на това, което е най-хубавата ми версия съгласно нечии стандарти, само че не и съгласно моите лични. "

 Йоланда Хадид отстрани всичките си импланти, филъри и екстеншъни Instagram

Хадид добавя: " От нас зависи да се научим да обичаме сее си и да честваме нашата неповторима хубост във всички възрасти, до момента в който се движим през това пътешестване, наречено " живот ". Красотата няма смисъл без нашето здраве. "

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР