Естествен ли е Алек и влязъл ли е предаването за

...
Естествен ли е Алек и влязъл ли е предаването за
Коментари Харесай

Александра Гърдева за пантерките в Ергенът 3: Това са неосъзнати момичета, не можем да ги наречем жени

Естествен ли е Алек и влезнал ли е предаването за обич? Натурално ли е държанието му или просто се старае да се държи на равнище, с цел да отговори на упованията на публиката, както и да се хареса на дамите? Кои участнички са естествени и кои прикриват същността си? Тези и доста други неща, свързани с новия сезон на " Ергенът " обсъдихме с Александра Гърдева.

" Харесвам Маги, Екатерина и Надежда. Най-естественото момиче в този сезон е Васка и чисто образно ми харесва най-вече ", споделя Алекс.

А кои участнички не са ѝ допаднали, изключително във връзка с държанието?

" Не ми хареса облика на Христиана, макар, че в очите ѝ е изписано какъв брой добър човек е. Харесва ми метода, по който показва страстите си, само че не одобрявам по какъв начин атакува хората. А за Виктория мога да кажа, че я познавам персонално и тя не е индивида, който показват в предаването ", изяснява тя.

Нямаше по какъв начин да не засегнем разделянето на два тима тази година. Напълно целеустремено форматът раздели дамите на млади и зрели, което докара до редица разногласия и надпревари.

" За мен тази тематика е доста обикновена, само че мога да кажа, че по-зрелите дами по нищо не отстъпват на младите девойки. Когато дамата има опит тя свети от самочувствие, което се вижда в силата ѝ. Точно това дърпа мъжете ", твърди Алекс.

Според нея, дамите над 30 са в пика си и момиче на 20 доста мъчно ще ги " бие " по каквото и да било.

Коя дама е влезнала, с цел да срещне любовта и коя, с цел да набере известност в Instagram? Как Александра прави оценка тримата ергени? По кои участнички си пада Алек? Гледайте и ще разберете?

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР