Есмер непрекъснато качваше снимки с боксьора, но днес те са

...
Есмер непрекъснато качваше снимки с боксьора, но днес те са
Коментари Харесай

И баджанакът на Джизъса избяга от Есмер

Есмер непрестанно качваше фотоси с боксьора, само че през днешния ден те са изтрити

Есмер Омерова се е разделила с боксьора, на който сина на Джизъса Елай викаше баща, написа Hotnews.bg.

Татарката, която след безчет интервенции замязя на идола си Анджелина Джоли, е изтрила всички фотоси с Макс Давидов, който не е до нея и на 30-ия рожден ден, честван през лятото. Двамата с Макс даже стигнаха до брак в локдауна при коронакризата и Омерова взе негова фамилия, само че очевидно не са съумели да живеят дружно. Есмер сама е признавала, че има съществено хранително разстройство и с нея се живее мъчно.

Двамата с Благой се разделиха през 2015 година Причина за краха на връзката им се оказаха провинения от страна на нашенеца. Омерова е действително първа законна брачна половинка на българина, който тази година подписа втори брак с младата Полина. При последното си изявление той показа, че болката да не вижда Елай е огромна и даже отхвърли да продължи да приказва по тематиката.

Омерова, която дава уроци по танци, се специализира и в логиката на психиката като всяка втора плеймейтка и у нас и непрестанно прави семинари за самоусъвършенстване. Явно обаче работейки над себе си, е не запомнила за Давидов. В неговия профил фотоси с някогашната също липсват.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР