Ескалира напрежението между протестиращите и полицията на протестите в Триъгълника

...
Ескалира напрежението между протестиращите и полицията на протестите в Триъгълника
Коментари Харесай

Ескалира напрежението между протестиращите и полицията: Още повече протестиращи се събират пред МС

Ескалира напрежението сред митинг иращите и полиция та на митинг ите в Триъгълника на властта. Пред президентството митинг ират последователи на Румен Радев , а пред Министерския съвет - на кабинета. При изтеглянето на хората от митинга пред Министерски съвет се стигна до конфликт с полиция та. Протестиращите пред президентството се пробваха да заемат мястото, освободено от симпатизантите на ГЕРБ, само че органите на реда им попречиха.

Хората, които поддържат кабинета потеглиха по улица " Московска ", а митинг иращите в поддръжка на президента - към Народното събрание. 

 

По-рано беше изработен беше опит за продупчване на кордона на митинг а против държавното управление. Пропрездентските митинг иращи се пробваха да приближат проправителствените, само че полиция та бързо успокои ситуацията.Откъм митинг иращите пред президентството се чу изгърмяването на няколко бомбички.

 

" Кажете им сбогом, не би трябвало да се поддавате на провокации. Европа е нашият път, а в Европа място за такива изстъпления няма и помоли репортерите да снимат лицата на тези, които са се пробвали да пробият кордона ", сподели Маноил Манев. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР