Есил Дюран прекрати кариерата си в попфолка. Изпълнителката изненадващо обяви,

...
Есил Дюран прекрати кариерата си в попфолка. Изпълнителката изненадващо обяви,
Коментари Харесай

И Есил Дюран скъса с „Пайнер”

Есил Дюран приключи кариерата си в попфолка. Изпълнителката изненадващо разгласи, че поставя завършек на връзките си с Митко Димитров и компанията „ Пайнер ”, научи HotArena.

„ Няма да извършвам повече попфолк музика ”, споделя изпълнителката. Само часове откакто публично се раздели с продуцентите си, тя е подготвена да обърне нова страница в живота си.

Есил е следващата изпълнителка, която си потегля от „ Пайнер ” в границите на няколко месеца. Преди нея това направиха Коцето и Галин.

„ Имам новости и в професионален проект. Може би по тази причина и взех толкоз самоуверено решение–да приключа контракта си с една голяма продуцентска компания. Разделихме се с прелестни усеща. Всеки даде от себе си каквото можа.

Направих всичко, на което съм способна. Но съм подобен човек–трябва на всеки 10 или 20 години да завършвам с нещо, с цел да стартира нещо ново. Искам като че ли да стартира кариерата си изначало ”, споделя още Есил, написа „ България през днешния ден ”.


Тя персонално е разискала решението си с Митко Димитров и признава, че към този момент не желае да се изявява в попфолк сектора. Желанието й е да прави концерти пред по-малка аудитория, на които да извършва джаз.

Макар да не приказва неприятно за колежките си, Есил загатва, че желае да се откъсне от среда, където силиконът и връзките с богати мъже са най-важни.
„ Искам да покажа това, което съм аз, даже и да е пред доста по-тесен кръг ”, признава още Есил.

Вълната от неодобрение в „ Пайнер ” стартира преди няколко месеца, когато Константин разгласи, че си потегля. Певецът не искаше да дели възнаграждения с продуцентите си и сътвори своя компания.

Като даже към този момент прилапва други реализатори с обещания за по-високи възнаграждения.

За това, че изпълнителите дават огромна част от приходите си на компанията, неотдавна се издаде и Преслава. Певицата показа пред Слави Трифонов, че в случай че би трябвало да се раздели с още 20% от хонорара си, за нея няма да остане нищо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР