Есил Дюран преди броени дни навърши 50 години и признава,

...
Есил Дюран преди броени дни навърши 50 години и признава,
Коментари Харесай

Есил Дюран Проговори За Раздялата С “пайнер”

Есил Дюран преди броени дни навърши 50 години и признава, че има упоритостта за ново начало в професионален проект, само че без „ Пайнер “. Тя е прекратила взаимоотношенията си с най-голямата музикална компания у нас и ще бъде самопродуциращ се реализатор.

„ Имам новости и в професионален проект. Може би и по тази причина взех едно такова самоуверено решение да приключа контракта си с една голяма продуцентска компания. Разделихме се с прелестни усеща. Всеки даде от себе си всичко каквото можа. Аз направих всичко, на което съм способна. Но аз съм подобен човек – би трябвало на всеки 10 или 20 години да завършвам с нещо, с цел да стартира нещо на ново. Искам като че ли да стартира кариерата си от начало. Аз съм признателна на продуцентите си Митко и Мария Димитрови и съм признателна на всеки един човек, който е пристигнал на мое присъединяване, който е пял с мен, който е танцувал… Няма по какъв начин да не съм признателна и няма да ги предам “ – споделя певицата пред COOL…T.
Есил издава и какви са желанията й във връзка с музикалната кариера.
„ Искам да направя бутикови концерти. Не знам какъв брой аудитория действително имам. Мечтая си да събера тези хора и да им направя страхотни концерти. Искам в тези концерти да съм цялата аз, да има цялата палитра от моето вътрешно аз “ – споделя тя.

За новото попълнение в репертоара си – песента „ Родино “, Есил Дюран споделя: „ Толкова от дълго време желаех да изпея тази ария. Човек просто би трябвало да узрее за концепцията. Имах доста запаси, спирачки, терзания. Тази ария не е издавана, тя е записана в края на 70-те и хората не я познават. Искам да подчертаваме на творчеството на Янко Миладинов и великия Павел Матев. “

Есил Дюран посрещна 50-и рожден ден с нов сингъл

Видеото е режисирано от племенника на Есил Дюран – Дуран Дуран, и е снимано на крепостта Перперикон край Кърджали. Премиерата на песента съответствува с 30-годишнината от „ Голямата екскурзия “ към Турция.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР