Есил Дюран навършва 50 години на 5 юли. Заявява го,

...
Есил Дюран навършва 50 години на 5 юли. Заявява го,
Коментари Харесай

Есил Дюран на прага на 50-те: Напоследък се чувствам кучка

Есил Дюран навършва 50 години на 5 юли. Заявява го, без каквото и да било терзание и съмнение, както всичко, което й е на сърце. Певицата не крие, че не постоянно е било по този начин. Преди е прикривала възприятията си. Смятала за уязвимост да демонстрира, когато е засегната, до момента в който в един миг не достигнала до извода, че това не е позицията на мощния, а на слабия човек.

„ Преди се криех. Никога не съм плакала обществено. Плакала съм, когато съм сама... Как? Аз? Ще изпадна в тази уязвимост? Да демонстрирам, че съм ранена, афектирана, че някой ме е засегнал, докоснал моята тънка сензитивност. Сега нямам проблем да го направя”, показа Есил.

Промяната настъпила откакто осъзнала, че нейната сензитивност е позитив:

„ Най-силните хора могат да разкрият възприятията си... Слабите хора се крият. Силният човек може да каже: „ Аз съм засегнат. Имам усеща, ревнувам, не съм склонен, имам проблем с теб... Защо е по този начин? Търся отговора”. Само мощният човек може да се съобщи по този метод. Слабият обича да се прави на мощен. Той желае да показва, с цел да скрие това, което носи в себе си. Силният се декларира без проблем... Мога да рева, мога да викам. Мога да кажа с какво не съм съгласна. Може би по тази причина в последно време се усещам кучка”.

Есил Дюран употребява думата „ кучка” точно като синоним на мощната, осъзната, непримирима жена, която добре си знае цената, и в този смисъл не прави взаимни отстъпки със себе си. „ Когато дамата съумява, може да се съобщи, се одобри, научава целият свят да я приеме”, безапелационна е Есил и акцентира, че „ кучката” се бори за това, което желае и й се поставя. Затова и го получава. „ Аз го получавам от еднакъв мъж 22 години”, добавя с усмивка певицата, която има наследник от музиканта Борис Павлов.

Бракът им е съразмерен и изпълнен с обич и съгласие. Това въпреки всичко не е даденост. Есил искрено споделя и по тази тематика, че връзката с мъжа й е „ отгледана”. Двамата има ли не малко компликации, само че съумели да ги превъзмогнат, като първо преборвали егото си. Доста дълго време им лишило да се научат да разграничават работата от персоналните си взаимоотношения. Приели, че е добра концепция и напълно в интерес на връзката им всеки да има своето персонално време, написа "Уикенд ".

Певицата признава, че измежду провокациите в брака им било и желанието на Борис да работи настрана. Първоначално Есил ревнувала, защото до този миг разчитала за всичко, обвързвано с кариерата си, на мъжа си. В последна сметка схванала, че държанието й е егоистично.

„ Разрах, че никой не може никого да има. Дори децата си”, отсича тя.

Самата Есил също слуша най-много себе си. В последните години тя прави единствено това, което й доставя наслаждение. Всичко, което не й е на сърце, просто не го прави. „ Срещам се само с хора, които са ми приятни, от които мога да науча нещо”, доверява певицата. Може да си го разреши, даже е наложително, тъй като обича себе си. А това, акцентира Есил, е извънредно значимо: „ Сутрин, като се погледнеш в огледалото, би трябвало да се харесаш. Когато постигнеш това, започваш да се обичаш доста. И това обичане към себе си, те кара да се грижиш доста добре за себе си.”
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР