Есета на тема Какво бих направил за град Видин, ако

...
Есета на тема Какво бих направил за град Видин, ако
Коментари Харесай

Ученици писаха есета на тема Какво бих направил за град Видин, ако бях негов кмет

Есета на тематика „ Какво бих направил за град Видин, в случай че бях негов кмет “ написаха деца от ОУ „ Иван Вазов “. Учениците работят по план „ Пътеводител на град Видин “ под  ръководството на Ася Пешева - начален преподавател. Четвъртокласниците написаха и подариха съчиненията си на видинския кмет, с цел да може той да се запознае с желанията на най-малките жители на общината.
Това бе и мотивът за среща на кмета на Видин Огнян Ценков с  деца от видинското учебно заведение.  На срещата участва и началникът на Регионалното ръководство на образованието – Веселка Асенова.
Съчиненията на децата бяха свързани с опазването на околната среда в града, засаждане на повече цветя и дръвчета, видео наблюдаване и поддържане на детските площадки, както и създаване на нови; повече работни места, с цел да може родителите им, както и те самите да останат да живеят в родния град; приюти за бездомни хора; основаване на дружество за екологично чисти артикули и още доста други.
 „ Да бъдеш кмет е огромно и вълнуващо предизвикателство. Основна негова цел е да направи живота по-добър на своите жители, с цел да завоюва тяхното почитание и доверие. Ако аз бях кмет, щях да развия туризма в моя роден град Видин “ – написа в есето си Алекс.
Кметът разяснява,че е удовлетворен от гостуването на учениците, тъй като техните хрумвания са  приоритет на Община Видин и към този момент се работи в тази посока:  „ Вашите стремежи са част и от моята визия за развиване на града. Аз и екипът, с който работя ще продължаваме да се вслушваме в препоръките ви, тъй като вие сте нашето бъдеще и имам вяра, че някой ден ние ще сме тези, които ще ви следваме “ – сподели кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР