Есента започва с големи поражения от първите силни ветрове за

...
Есента започва с големи поражения от първите силни ветрове за
Коментари Харесай

Става страшно! Бурният вятър изкорени дървета в Монтана /снимки/

Есента стартира с огромни провали от първите мощни ветрове за сезона. Много дървета са били изкоренени от стихията в Монтана, научи BulNews.bg.
Днешният ден е с разгласен жълт код за рисково време от националния институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките. Синоптиците се оказаха прави в предизвестията си и в съвсем целия Северозапад духа ураганен вятър. Към момента най-големи провали е предизвикала бурята в Монтана. Там няколко дървета са били съборени от мощните пориви, като има и затисната кола.
Инцидентът е станал през днешния ден в жилишен комплекс „ Младост” в регионалния град. Голямо дърво е било изтръгнато от земята и се стоварило тъкмо върху паркиран до блок 40 автомобил „ Опел Астра”. Колата е със счупено предно стъкло и огънати ламарини.
Голямо дърво е паднало и в двора на детска градина „ Калинка”. То е огънало оградата на забавачката и се е надвесило напречно на улицата, като е блокирало придвижването на коли.
Не единствено дървета обаче са били повалени от стихията. Огромен билборд е огънат и съборен на тротоара, тъкмо пред автомивка „ Корнер”. Цяло знамение е, че никой не е минавал в този миг от там.
Към момента няма данни за потърпевши хора по време на стихията в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР