Есента винаги е невероятно причудлива. Няма значение дали сте фенове

...
Есента винаги е невероятно причудлива. Няма значение дали сте фенове
Коментари Харесай

Сезонът на Везните е време за размисъл и вземане на важни решения: ето какво да очаква всяка зодия

Есента постоянно е необикновено причудлива. Няма значение дали сте почитатели на смяната – есента е време за зрялост и когато листата стартират да трансформират цвета си, вашият хороскоп за сезона на Везните тази година ще проправи пътя към вашия триумф.

Само дни откакто слънцето навлезе във Везни, Сатурн – планетата на кармата, границите и рестриктивните мерки – ще стане пряк след четири месеца ретрограда в Козирог. Не прибързвайте обаче да си мислите, че това ще успокои нещата – прекосяването на Меркурий в Скорпион ще внесе известно напрежение.

Меркурий е планетата на връзката, мисловния развой и познанието; Скорпионът е нравствен, обичащ табуто и обновяващ. Заедно тези две небесни сили ще продължат да изваждат скрити истини на повърхността , изключително такива, засягащи високопоставени лица, злоупотребили с властта си.
 image2_16x9.png Романтичен 15-ти септември: учителка получи предложение за брак в първия образователен ден На фокус
Луната също ще доближи своя връх във войнствения Овен на 1 октомври , до момента в който нейният планетарен държател Марс става назадничав. Когато луната е цялостна, несъзнаваното се слива със съзнанието и се разкрива нещо значимо. Плутон също става пряк в Козирог на 3 октомври , а небесната сага продължава – Меркурий става назадничав в Скорпион на 13 октомври , тъй че най-малко ще сте малко готови.

Ето какво ви приготвя сезонът на Везните съгласно зодиакалния ви знак:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР