Есента вече е в разгара си, златният килим от листа

...
Есента вече е в разгара си, златният килим от листа
Коментари Харесай

Есен е - време да прочистим тялото и душата

Есента към този момент е в разгара си, златният килим от листа е застлал парковете, а горите греят в огнени багри. И тъй като още импресионистите споделят, че най-хубавият художник е природата, а Жан-Жак Русо неведнъж ни приканва да се върнем обратно, към корените си и към натуралния метод на живот, ние през днешния ден взехме решение да ви представим един бърз и елементарен проект за есенно пречистване на тялото и душата.

В борбата за по-здрав организъм и повече позитивни страсти имаме един съдружник, на който знаем от опит, че можем да се доверим - естествените съставки, билките и някои ритуали, които наложително би трябвало да създадем на прага на зимата, с цел да засилим имунитета си и да изгоним депресивните мисли от мозъка. Ето и кои са те:

Изхвърли старите облекла

Казват, че старите облекла носят в себе си една характерна сила и точно поради това съвсем всеки от нас има по един обичан пуловер от студентските години, с който не желае да се раздели. Ние дамите обаче постоянно имаме един собствен съвсем сакрален обред - на прага на зимата вадим летните облекла от предните лавици в дрешника и " зареждаме " с по-топла доставка. Шаловете, кашмиреното поло и вълненият чеп са всичко, за което мечтаем в студените дни.

Нo до момента в който трае това самобитно видоизменение на дрешника, психолозите поучават да отделим тези облекла, които не носим и да ги пакетираме за изхвърляне. Няма значение дали ще ги върнете в някой резервоар за преработване на облекла - към този момент и в някои магазини в България има такива, или просто ще ги дарите за някаква идея. Важно е да се отървете от старите и неносени облекла. Това е акт на филтриране и разлъка с отминали страсти, считат психолозите. Те поучават не да оставим облеклата, които не носим в някой ъгъл в къщата, а да ги изнесем от вкъщи - по този начин освобождаваме място на нещо ново да влезе в живота ни.

Време за филтриране

" За всичко има време под слънцето ", споделя Еклисиаст. И в случай че лятото е отредено за отмора, ваучър и дълги пътешествия, то есента е оня интервал от годината, в който е време да си дадем равносметка и да подготвим тялото за тестванията на зимата. Смяната на сезоните постоянно отслабва имунната система на организма. Ако до неотдавна беше 25, 30 градуса, то към този момент времето е много по-студено. Тялото би трябвало да премине от летен към зимен режим на работа, системите на продан би трябвало да се пренастроят. Затова и тъкмо през есента е редно да обърнем внимание на диетата си, да помислим кои са храните, с помощта на които тялото ни се усеща добре и да " поглезим " организма си с повече потребни вкусотии. Фреш от пресни моркови с тиква? Защо не? Или пък вкусна салата от цвекло, алабаш и ряпа? Есента е времето да пречистите тялото. Не го отлагайте за зимата - можете да започнете още този уикенд!

Малки есенни завършения

Есента е приказна и всичко, което би трябвало да извършите, с цел да усетите насладата от багрите ѝ е просто да излезете от у дома. Една разходка в планината ще извърши белите ви дробове с чист О2, а гледките ще ви донесат същински позитивни страсти. Нашият съвет? Качете се в сърцето на планината. Един от най-красивите панорамни направления, по време на който ще можете да се любувате на есенната гора, е разходката с Драгалевския въжен превоз. Билетът не е безценен, а преживяването да се повозиш на дървените седалки и да вдишаш от аромата на мократа есенна шума е същински особено.

Изгони токсините! Ефективно!

Не забравяйте, че точно в този момент е времето да подсилим имунитета си и да пречистим тялото. На прага на зимата детоксът е съвсем наложителен, в случай че желаеме да подготвим тялото за студените месеци. За да има в действителност резултат обаче, пречистването би трябвало да е в действителност дейно. Тук на помощ ни идват билките и естествените съставки, които гонят токсините от организма. Сред най-полезните билки, които пречистват тялото са Андрографисът, Леспедезата, Мащерката и Репеят. Тези натурални блага подкрепят човешкото здраве от епохи и действието им е действително потвърдено.

Именно те влизат в състава на ДетоксиФайв - хранителна добавка, която е основана за повсеместен детокс на организма. В тъкмо избрана доза и в композиция с органически Селен, тя почиства дейно токсините от тялото.

ДетоксиФайв е неповторима формула от пет деликатно подбрани натурални съставки за детоксикация на тялото. Всяка съставна част има характерен механизъм за подкрепяне на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Освен детоксикиращ резултат, ДетоксиФайв способства и за отбрана на клетките от оксидативен стрес и за естествената функционалност на имунната система. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР