Есента вече чука на вратата ни, а аз взех твърдото

...
Есента вече чука на вратата ни, а аз взех твърдото
Коментари Харесай

Дай на едно момиче правилната карта и то може да завладее света

Есента към този момент чука на вратата ни, а аз взех твърдото решение тази година да не се поддавам на тъгата по отминалото лято. Установила съм, че единственият метод да реализира това, е да работя, тъй че си спретнах бърз есенен лист със задания, който по едно и също време да ме насочва и да ме кара да чакам нещо с неспокойствие.

Точно това е сигурната рецепта, с която всеки може да премине леко прехода сред горещите плажни летни дни и по-късите есенни прекарвания.

Все отново, девойки, кой би могъл да завладее по-пълноценно вашия личен свят от самите вас? За ентусиазъм можете да употребявате моя къс лист, който да допълните със лични задания - хайде, дано да действаме!



- Снимки за спомен: първо взех решение да прегледам всички фотоси от миналото лято и да си изкарам на хартия най-любимите - за спомен. Установила съм, че в противоположен случай те просто “събират прахуляк ” в телефона ми, а е доста по-удовлетворяващо да им се любувам вкъщи.

- Прегледах дрешника си: напълно скоро ще пристигна моментът, в който би трябвало да приберем някои от летните облекла и да ги сменяем с по-топли есенни. От няколко години насам обичам да си оставям по няколко летни рокли и поли, които съчетавам супер сполучливо с дълги жилетки и кожени якета. Този път обаче направих цялостна проверка на дрешника си и сформирах лист от нужни попълнения в него. Тук пристигна най-любимата ми част - извършването на покупки. За поредна година се убедих какъв брой по-пълноценно и практично е да купуваш облекла по лист, изключително, в случай че като мен непрестанно се изкушаваш от някоя обилна пола с приложения, която по-късно няма къде да облечеш...

- Направих проверка на кухнята: за мен най-големият сексапил на есента са ароматите вкъщи - на печена тиква, на ябълки и на канела. За това взех решение тази година, преди старта на есента и зимата, да проверявам домашната посуда и да подменя надрасканите тави и чиниите с пукнатини с чисто нови.



Тук са нещата, които към този момент съумях да направя, а в идващия лист ще ви споделя какво съм възнамерявала за идващите седмици:

- Естествен фон: имам желание тази година да заложа на естествения есенен фон вкъщи, което значи, че ми предстоят супер радостни дни в планината, откъдето ще събера шишарки, ароматни борови клончета и кестени.

- Нови предписания: възнамерявам да разуча нови есенни предписания, които още веднъж да ме подтикват да не посървам, че лятото си е тръгнало. Засега съм си набелязала да стартира с по-леснички неща като ябълков чипс и лате с тиква и канела.

- Настолни игри и пъзели: идната ми задача ще бъде да попълня фамилната ни сбирка от настолни игри и нови пъзели, с цел да съм сигурна, че вкъщи ще има какво да чакаме с неспокойствие, когато на открито вали и духа.



- Полезни привички за безконтактно заплащане: Тази есен считам да си основа някои потребни привички, които да създадат живота ми по-качествен. На първо място - направих си цифрова карта и към този момент мога да заплащам единствено с телефона си на всички места. Дигиталният портфейл е ужасно нещо - колкото по-често заплащам с моя цифров Wallet, толкоз повече се увещавам, че този тип безконтактни заплащания са доста по-удобни. Добрата вест е, че сега може да спечелим и награди като употребяваме дебитна или кредитна карта Mastercard и Пощенска банка.

Всичко, което би трябвало да извършите, с цел да участвате в томболата за страхотни награди с Mastercard от Пощенска банка, е просто да употребявате интензивно картата си до 30 ноември тази година. Така автоматизирано участвате за един от 3 туристически ваучера за пътешестване в страната и чужбина, на стойност 2 000 лева всеки, и за един от 100 ваучера за извършване на покупки от, на стойност 100 лева Не е ли ужасно? Колкото по-често плащате с цифровата си карта, толкоз по-голям е шансът да спечелиш. Вижте още

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР