Есента тъкмо се кани да почука на вратата и да

...
Есента тъкмо се кани да почука на вратата и да
Коментари Харесай

Най-добрата работа на света: Да обикаляш хотели и да разказваш за тях срещу $120 000

Есента таман се кани да почука на вратата и да застане на мястото на слънчевото лято със своето малко по-облачно и хладно време. Ако обаче ви гони носталгията по дългите летни дни, може би има излаз от това. И освен не е належащо да се сбогувате с лятото, само че и можете дружно с това да започнете работата на фантазиите си.

Точно това оферират от Vidanta - компания, ръководеща няколко първокласни комплекса в Мексико. Ръководството й търси някой, който е склонен да отсяда в техните обекти и против това да получава заплата от 120 000 $ годишно.

За тези, на които към момента не им е ясно, ще кажем, че от Vidanta дават обещание най-хубавата работа в света със своята акция World`s Best Job.

От информацията за нея излиза наяве, че веригата търси човек, който да обикаля лъскавите комплекси в Акапулко, Нуево Валарта, Ривиера Майа, Лос Камбос и други, а работата му ще бъде да ги разпространява в обществените мрежи, споделя Business Insider.

Избраният претендент освен ще получава много високо заплащане, само че и разноските по пътуванията му също ще бъдат покривани от компанията, а настаняването и менюто в обособените комплекси ще му бъде гратис.

От него ще се желае да основава забавно наличие и да въодушевява пътуващи хора от разнообразни кътчета на Земята да посетят обектите на Vidanta.

А късметлията ще може да се наслаждения на това.

 Снимка 375651
Източник:

 Снимка 375653
Източник:

 Снимка 375654
Източник:

 Снимка 375650
Източник:

Всички искащи би трябвало да подадат автобиография и 60-секундно видео до 21 октомври на платформата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР