Есента ще ни донесе много любовни трепети. Още с първия

...
Есента ще ни донесе много любовни трепети. Още с първия
Коментари Харесай

Пет зодии ще открият голямата любов през октомври

Есента ще ни донесе доста любовни трепети. Още с първия си месец, октомври, зодиите ще се разсънят за любовта, ще получат едни от най-изненадващите си вести и страхотни страсти. Ето какво чака всяка от 12-те зодии през октомври 2017 година

Овен

Очаква ви доста любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е индивидът за вас и повода за това постоянно е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за възприятията и желанията на някого, не ги подценявайте и отворете сърцето си. Да обичаш е мъчно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.

Телец

Колебанията завършват, сърцето ви най-сетне ще реши какво желае единствено. От вас се желае единствено да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е нужда, която ще ви връхлети с цялостна мощ.

Близнаци

Ако даден човек към този момент не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте обратно, не питайте за какво и не мислете за повода. В момента имате най-голяма потребност от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв сътрудник имате потребност. Всичко останало ще си пристигна по местата.

Рак

Неочаквани усеща ще объркат малко съзнанието ви и ще ви слагат пред алтернатива, от която би трябвало да намерите излаз и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма вярно и неверно решение, за това не приемайте обстановката като ултиматум. Послушайте сърцето и разсъдъка си. Ако не са на едно мнение, не е в този момент моментът да решавате.

Лъв

Нови трепети ще ви омаят и ще ви накарат да забравите за всички в близост. Очаква ви запознанство, което ще ви раздруса и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи в действителност тъкмо, когато минимум очакваш.

Дева

Миналото ни учи да бъдем мощни, а тестването дали сме научили своя урок идва чак, когато е време да вземем ново решение. Вие сте умни и задоволително добре познавате себе си. Доверявайте се повече на хората до себе си, има причина те да са там.

Везни

Месецът на романтиката. Вечери, дълги разходки, сантиментални известия и същинско внимание, за което от дълго време копнеете. Цялото това сантиментално странствуване е изцяло справедливо и би трябвало да му се насладите пълноценно.

Скорпион

Месец, в който би трябвало да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Октомври ще ви донесе доста тествания и ще би трябвало да решите - оставате ли дружно или се разделяте... Причината за това ще научите към средата на месеца.

Стрелец

Мислите прекомерно дълго, преди да действате, а в любовта мислите са непотребни, а дейностите - наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва безплатно, за това се потрудете и заслужете своята приказка.

Козирог

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви споделя. Любовта ви би трябвало да е премия и да се печели мъчно, за това не давайте елементарно сърцето си, макар че ще се опитат да ви го " откраднат " по всевъзможен начин. Преценете дали си коства.

Водолей

От опит глава не боли! Дайте късмет да желанията си и опознайте индивида, който се пробва да стигне до вас. Никога не знаеш по кое време и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете сюрпризирани, в случай че на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Риби

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се тормозете за нищо, тъй като това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или изобщо нищо да не се е случвало цяло лято), октомври ще промени това и ще ви донесе цялостен куп страсти, които ще ви връхлетят с цялостна мощ. А обектът на вашите стремежи може да се окаже много любопитна персона... Имайте самообладание!

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР