Есента се посреща по-приятно в компанията на киното. А когато

...
Есента се посреща по-приятно в компанията на киното. А когато
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Есента се посреща по-приятно в компанията на киното. А когато и танцът се причисли, става още по-интересно.

Нова стратегия загрява " Киномания ". Танц филм фест събира киноистории за майсторите на танци. ПинаБауш, Морис Бежар, Айсидора Дънкан, Рудолф Нуреев и още балетни магьосници ще забележим на екрана в " Люмиер Лидл ". Началото е на 24 септември.

" Утрото без тревога е като небе без облак. Бара е до морето. И морето е до бара " - обичаният песенен откъс се придвижи и на театрална сцена. След години подготовка, месеци подготовки в София и Пловдив, спектакълът по песни на Стефан Вълдобрев направи премиера в Младежки спектакъл. " По-полека ", под режисурата на Владимир Люцканов залага на обичаните песни, доста танци и усмивки. Актьорите от двата театъра и специфичният посетител Филип Аврамов придвижват шлагерите на сцената.

" Прекалено доста снимка " в изложба One Monev. Така самия създател е озаглавил изложбата си. Един от водещите белградски фотографи - Бранимир Каранович хвърля ръкавицата и към българската аудитория.

" Първо би трябвало да бъдете крепко свързани със земята, преди да можете да летите ", споделя оперната звезда Елина Гаранча. Изящната певица идва по покана на Софийската филхармония. Ще открият сезона на 23 септември, в НДК, под дирiгентстовото на британеца Карел Марк Чичон. За концерта си в София Елина Гаранча е подготвила репертоар с обичани оперни арии на Вердии Пучини, както и песни на Гардел и още красиви мелодии.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР