Есента променя природната картина край нас, но ситуацията е особено

...
Есента променя природната картина край нас, но ситуацията е особено
Коментари Харесай

Юпитер отключва късмета, Марс спъва комуникацията

Есента трансформира естествената картина край нас, само че обстановката е изключително динамична и на небосклона. През ноември отекват значими астрологични събития, които ще окажат огромно въздействие върху живота на земляните. Голямото събитие на есента е прекосяването на Юпитер от ретроградна в директна позиция. Което ще отключи шанса на хиляди хора по света и у нас. Астросъбитието ще се случи в алтруистичния, съчувствен и миролюбив знак Риби. Очаква се това да донесе повече добрина и мир в връзките, както и повече шанс на водните знаци. Астрологът Татяна Янковска разяснява, че Юпитер е огромният покровител, който ще съумее да балансира в задоволителна степен сериозните терзания от тежкия живот през днешния ден. Юпитер ще закриля слагането на ново начало в живота и кариерата, като реализацията му е в директна взаимозависимост от положителната конфигурация и надеждните контакти, написа " Телеграф ".
Извисяване
„ Юпитер ни подарява един от най-великите блага – способността за извисяване. Може би това произтича от характерността на самата планета. Тя освен е най-голямото небесно тяло в Слънчевата система, само че може би е дребна звезда. Има научни сведения, че Юпитер излъчва в пространството 2,5 пъти повече сила, в сравнение с получава от Слънцето.

Въз основа на тези обстоятелства, някои учени позволяват, че в Юпитер към момента протичат нуклеарни процеси, както на Слънцето, които изясняват сходно освобождение на сила “, разказва Янковска. Заради това, когато забележимото придвижване на Юпитер е в директна посока, човек има отличната опция да прояви качества като достойнство, добродетелност, искреност, възторг, праволинейност и по този метод да последва Юпитеровия повод да надвиши себе си според къде планетата се проектира в персоналния му хороскоп.
Меркурий
До средата на 11-ия от 2022 година душеприказчикът на Слънцето – Меркурий, пък ще плува в знака на Скорпиона. Новости и оживление в своите каузи могат да чакат освен Скорпионите, само че и Риби, Козирози, Раци и Деви. В същото време най-малко до 16 ноември по-търпеливи и внимателни би трябвало да бъдат в връзки и договаряния Телци, Лъвове и Водолеи. След тази дата небосклонът и в частност Меркурий ще извърнат тази звездна наклонност. Задават се шанс, лекост и триумфи за „ родените в първа и втора декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Периодът ще е прелестен за срещи и диалози в бизнес и персонален проект. Очаквайте нови запознанства и благоприятни условия, които след 22.01.2023 година може да реализирате. В това време липса на схващане и компликации в общуването ще срещат родените в първа и втора декада Близнаци, Деви и Риби. Тях поучавам да се занимават с обичани занимания и да поддържат връзка с оптимистични хора “, споделя в своята месечна прогноза астрологът Венета Матева.
Венера
Венера – планетата на хубостта и финикийските знаци, доникъде на ноември също ще бъде в царството на Скорпиона. Това ще подтикне мнозина да посегнат към незавършени планове, да преразгледат възгледите си, професионални житейски. След 16 ноември Венера ще мигрира към надалеч по-гостоприемния за нейната природа и енергийна осцилация знак Стрелец. Според Матева това ще донесе мир, успокоение, обич и триумф в бизнес проект на родените в първа и втора декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Те ще могат да чакат повече поддръжка в делата и светлина в проектите. В този интервал търпеливи и внимателни в договарянията би трябвало да бъдат родените в първа и втора декада Близнаци, Деви и Риби.
Затъмнения
Не единствено до края на годината, само че и до пролетта на 2023 година ще поносим последствията от серията затъмнения, задействали оста на притежанията Скорпион-Телец. Именно в тези знаци се проектира частичното слънчево затъмнение от 25 октомври и цялостното лунно на 8 ноември. Първото отключи тематики в живота на мнозина като отговорност, фамилиарност, секрети, личностно развиване правосъдни процедури, партньорства, инфекции, прочувствена и психическа непоклатимост. Ноемврийското галактическо събитие пък ще засегне области като пари, притежания, персонален комфорт, поправки, хармония, заземяване, прагматичност в живота. Двете събития обаче не могат да се преглеждат изолирано, като кохезията от тяхното въздействие ще се проектира в околните 5 месеца в разнообразни аспекти от живота – нашите и непознатите пари, ценностната система и прочувствения ни свят, практичното и духовното. Според астролога Венета Матева силата, пречупена през двата знака, ще донесе някакъв вид повод за еволюция в проектите ни и по-смели дейности.
Материален свят
„ Живеем в веществен свят и силата на знак Телец е нужна за нашия обществен статус и тип в обществото. Живеем, работим и се стремим да „ имаме “ – пари, коли, недвижимо имущество, красиво тяло, бижута, вкусна храна и всичко останало, което ни кара да се усещаме добре и да се гордеем със себе си. Знак Скорпион в астрологията е противоположния знак, който е продължение и част от една обща ос. Той от своя страна желае да доразвие и обогати този блян към освен това от владеене. Скорпион предлага на Телец да трансформира всичко, което има и да мисли по-далеч във времето и пространството. Ако имаме събрани пари, дали не е по-добре да влагаме и да имаме повече. Ако имаме парцел, дали не е по-добре да получаваме пари от него. Ако имаме няколко автомобила, не е ли по-добре да продадем някой от тях. Ако имаме крепко тяло, не е ли по-добре да се погрижим за него с подобаващ спорт “, разяснява астроложката.
Пред избор
В същото време мнозина ще бъдат изправени пред избор от това дали да вървят по утъпканите пътеки, или да изберат да се усещат щастливи, само че след някаква личностна или професионална промяна. „ Очаквайте от съответствува сред Луната и Уран крайни решения и подготвеност за излизане от клопката на материалните и бизнес зависимости. Ще бъдем подготвени да махнем с ръка и да изберем нещо ново, непознато и мечтано “, коментира в персоналния си блог още Матева.
Ретроградният Марс спъва връзката
Ретроградният Марс ще продължи да мъчи земляните, защото Богът на войната смени придвижването си от непосредствено в ретроградно (в знака на връзката Близнаци). Родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи ще усетят най-силно променения ритмус на четвъртата планета от Слънчевата система. Те би трябвало да бъдат деликатни в общуването си и детайлни в писмената връзка.

„ Възможни са сривове в областта на връзката и превоза. Бъдете структурирани в дилемите, които ви настигат. Решавайте ги постепенно и умерено, без да обвинявате никого. Не разчитайте да помните неща, които може да запишете. Подреждайте делата си по приоритет и насочете вниманието си към разбор и проверка на остарели планове. Избягвайте рискови пътувания, неналожителни оперативни процедури, бързи скорости, прибързани решения, поправки на техника, покупка на коли, пускане на нови бизнес планове и надпревари “, предизвестява Матева. За да избегнем разрушителното въздействие на ретроградния Марс, тя поучава през целия ноември да демонстрираме непримиримост и да довършваме остарели инициативи, да подновим спортните занимания, да създадем инвентаризация на документи и материални активи.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР