Есента носи радост, усмивка и топлина. Ето защо и тази

...
Есента носи радост, усмивка и топлина. Ето защо и тази
Коментари Харесай

Модните цветове за есен-зима 2020 - 2021г.

Есента носи наслада, усмивка и топлота. Ето за какво и тази година стилните дизайнери залагат на стилни и ярки облекла, с които всяка жена може да смае и изпъкне. Разбира се, с цел да сте в крайник с модата можете да заложите и на някои типичен кройки и цветове, само че наложително в дрешника ви би трябвало да участват непредвидени и закачливи комбинации, които ще ви стоплят в студените и влажни дни.
Кои цветове ще господстват тази есен?
Класически есенно-зимни нюанси
Черно, бяло или сиво – тези типичен есенно-зимни цветове, ще бъдат настоящи и в студения сезон на 2020-2021. Особено, когато става въпрос за връхни облекла. Когато приказваме за за рокли, блузи, якета и трикотаж, вие няма да съжалявате в случай че облечете костюм с черна дантела или шифон. Черното и бялото остават класическа композиция и за офиса.
Бежовото, праскова, млечен и теракот също остават настоящи и през сезон 2020-2021. Меки и пухкави пуловери, топло палто в нежни пастелни цветове,  носят чувството за топлота. Те ще създадат вашата есента и зимата е доста комфортно и уютна.
Новите правила
Модата е неосъществим без смяна, всеки сезон, даже и с сбирка от обичайни претекстове. Ето за какво е добре да имате и малко нови попълнения в дрешника си.
 Най-популярните цветове на коли в света Най-популярните цветове на коли в света
Американската компания Axalta Coating Systems (известна до неотдавна като DuPont Performance Coatings) разгласи резултатите от годишното си из...
Вино от южна Испания
Цветът на сангрията – испанско вино с ярко-червен заема водещата позиция в палитра фешън цветове за този есенно-зимен сезон. Той е подобаващ за девойки с всевъзможни форми и се съчетава с съвсем цялата цветова палитра. Сангрията е подобаващ както за всекидневното облекло, по този начин и за излизане с другари. Можете да изберете и подобаващи аксесоари в този цвят, с които да освежите някоя дреха с типичен цвят. и ярки стъпка, подобаващи аксесоари в съответните цветове.
Северно зарево
Рядък цвят в палитрата от нюанси на северното зарево, се назовава „ Червена Аврора “. Червено с голям брой нюанси е съвършен за тези, които желаят да се откроят и подчертаят своята характерност.  
Следва продължение
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР