Есента неизбежно ни носи голяма доза меланхолия, на която обаче

...
Есента неизбежно ни носи голяма доза меланхолия, на която обаче
Коментари Харесай

В прегръдката на есенната меланхолия: любимите ни песни за дъждовни дни

Есента неизбежно ни носи огромна доза потиснатост, на която обаче въобще не се противим, а даже на драго сърце се потапяме в уютната ѝ прегръдка. Защото както есента е интервалът, в който природата си почива, с цел да се възроди по-късно, по този начин и меланхолията е нужният покой за душата.

А каква по-добра рецепта за малко успокоение и потапяне в подобаващата атмосфера от музиката? Подходящата ария е способна да ни изпрати на напълно друго място, да ни върне обратно във времето или да насочи мислите ни към значим миг в бъдещето. Въобще музиката е универсалният език на всяко възприятие!

Дъждовен следобяд, чаша горещо кафе, увлекателна книга и, несъмнено, подобаващият плейлист са наложителните съставки за един спокоен есенен ден. Затова ще ви споделим и нашите обичани меланхолични песни за есента, които към този момент може да слушате в най-високото hi-fi качество в новата музикална платформа Tidal .

Услугата неотдавна е и в България посредством VIVACOM и се стреми до хората да доближават колкото се може повече качествена музика и видеа – Tidal предлага на потребителите си над 25 милиона песни и 75 хиляди видеоклипа! Представете си какъв брой по-лесно ще можете посредством платформата да съставяте лични плейлисти и освен – можете даже да гледате клиповете на обичаните си песни и да прочетете забавна информация за всяко парче, албум или реализатор.

Нашият персонален отегчителен плейлист с песни за дъждовни дни включва по нещо ново и по нещо остаряло, тъй че се надяваме, че тук ще откриете мелодията, която пасва и на вашето есенно въодушевление!

Към песните >>>

 есен жена горест музика iStock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР