Есента настъпи, но истината е, че ако сме щастливи в

...
Есента настъпи, но истината е, че ако сме щастливи в
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Есента настъпи, само че истината е, че в случай че сме щастливи в любовта - в душата ни постоянно ще бъде лято. Предстои да забележим каква е сантименталната прогноза на звездите за всяка от зодиите тази седмица: 

Овен

Скъпи Овни, следва ви любовна промяна през идващите дни. Някои от вас ще стартират нова връзка, други ще подхващат значима смяна в връзките си с колегата. И в двата случая звездите ви вещаят доста буйни, незабравими мигове. 

Телец

Скъпи Телци, ще имате доста сантиментални мигове тази седмица. Ако сте във връзка, обичаният ви човек ще ви направи изненада, която ще ви донесе благополучие. А тези, които към момента търсят любовта, би трябвало да внимават, тъй като някой към този момент им е хвърлил око и е решен да работи.

 мъж, жена

Близнаци

Скъпи Близнаци, седмицата ще стартира стремително за вас в любовно отношение. Още в понеделник ще получите изненадващо сантиментално самопризнание от индивида, който харесвате и е прекомерно допустимо искрата посред ви бързо да прерасне във връзка. Обвързаните от вас могат да чакат вълнуващо предложение.

Рак

Скъпи Раци, време е да си поемете мирис и да поставите себе си пред колегата. Оставете го да се погрижи за вас, поощрете го да вложи повече усърдие в връзките ви. Необвръзаните представители на зодията ще срещнат човек, който ще провокира у тях от дълго време забравени страсти.

Лъв

Скъпи Лъвове, звездите ви поучават да бъдете по-търпеливи и по-малко импулсивни тази седмица в любовта. Нужно е да деянията повече схващане към колегата си, тъй като несъмнено ще получите премия за напъните, които сте положили. Необвързаните представители на зодията ще омагьосат някого с чара си, който сега е още по-силен. 

Дева

Скъпи Деви, тази седмица ще бъде доста значима за обвързаните от вас, тъй като следва значима смяна. Не прибързвайте с решенията. Необвързаните от вас ще имат инцидентна среща, която ще им върне вярата в любовта. 

Везни

Скъпи Везни, някои от вас са претърпели сериозна промяна през последните седмици и ще осъзнаят, че са трансформирали възгледите си за любовта. Някои от вас ще отворят нова страница в живота си - ще срещнат нов човек или ще погледнат с други очи някого от предишното. 

Скорпион

Скъпи Скорпиони, оставете романтиката и хармонията с колегата да ви водят тази седмица, без огромни проекти и без промени. Необвързаните представители на зодията ще се насладят на доста буйни мигове, които ще бъдат спонтанни.

Стрелец

Скъпи Стрелци, през идващите дни ще бъдете ангажирани с мисълта дали сте обвързани с верния човек. Предстои ви да напрвите равносметка и някои от вас ще поемат по нов път. Необвързаните от вас същи ще пренаредят целите си и това може да е начало на връзка, което досега са отлагали. 

 жена, мъж

Козирог

Скъпи Козирози, тази седмица ще получите знак от Вселената, във връзка с любовта. За някои от вас това ще бъде удостоверение дали би трябвало да продължите с индивида, с който сте сега, а за други дали да стартират връзка, за която се двоумят. 

Водолей

Скъпи Водолеи, седмицата ще стартира с сантиментална изненада за вас. Всичко сред вас и колегата ви ще се случва доста елементарно и без никакво напрежение. Необвързаните представители на зодията ще би трябвало да създадат някои генерални промени в живота си, с цел да реализиран триумф в любовта. 

 жена, мъж

Риби

Скъпи Риби, тази седмица толкоз ще ви върви в любовта, че ще се зачудите дали в действителност е по този начин, или сънувате. Предстои ви необикновен, сантиментален интервал и ще изживеете незабравими мигове с половинката си. Необвързаните представители на зодията могат да чакат покана за среща. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР