Есента на 2022 г. няма да е сива и дъждовна.

...
Есента на 2022 г. няма да е сива и дъждовна.
Коментари Харесай

3 зодии, на които есенните месеци ще донесат вълна от любов

Есента на 2022 година няма да е сива и дъждовна. Звездите вещаят време на невероятни пориви на сърцето за три знака от зодиака. Кой ще откри любовта в близко бъдеще?

Есента е взискателно време на годината за доста от нас. Все по-малко слънце ни озарява, идва мраз и досада. Ако вземем поради обстоятелството, че до края на годината ще преживеем ретроградността на цели шест планети (Меркурий, Юпитер, Сатурн, Нептун, Уран и Плутон), могат да се случат дребни и по-големи проблеми, само че и доста радостни моменти.

За някои от нас лятото към момента ще цари и през идващите месеци - най-малко в сърцето ни. Някои зодии ги чака извънредно трогателен и изпълнен с хубави страсти интервал. На 29 септември сантименталната Венера навлезе в хармоничния знак Везни. Общителният темперамент на последния ще отвори някои от нас към любовта и дълбоките взаимоотношения с хората. Кого ще подари с благоволението си?

 обич

Както демонстрира планетарната система, атмосферата на романтика и хармонично партньорство ще има най-голяма мощ върху Овен, Лъв и Везни - хората, родени под тези зодиакални знаци, през идващите месеци може да намерят любовта, за която от дълго време мечтаят. Това важи даже за тези, които преди са избягвали думата „ ангажимент “. 

 обич

Везни

За хората, родени от зодия Везни, есента ще бъде обвързвана с промени. Може би ще прекратят връзка, която им е донесла най-вече проблеми и разочарования. Време е Везните да се освободят от токсичните прочувствени модели! Струва си да освободите място за нови прекарвания. Особено откакто в близко бъдеще ще ви бъде мъчно да се отървете от ухажорите си. Играта си коства: допустимо е скоро да откриете същинската си обич.

 обич

Овен

Овенът е прочут със своята самостоятелност и характерност, само че през идващите месеци ще има късмет да осъзнае, че не е нужно да се отхвърля изцяло, с цел да бъде в благополучен в една връзка. Овни, звездите предвещават доста вълнуващи неща за извършване през идните месеци - при изискване обаче, че не се пробвате доста да защитавате достъпа до вашия свят.

Лъв

Есента на 2022 година е време на любовно събуждане за зодия Лъв. Може би ще срещнете някой, който ще ви грабне интереса, от който по този начин се нуждаете? Или най-сетне ще отпуснете спирачките си и ще потърсите интензивно човек, пред който сърцето ви ще бие по-бързо? Едно е несъмнено: планетите ще бъдат изключително благосклонни към вас през идващите месеци. Спрете да избягвате хората и е допустимо любовта да почука на сърцето ви.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР