Есента и зимата са един от периодите, в които най-много

...
Есента и зимата са един от периодите, в които най-много
Коментари Харесай

Няма да го видите в нито една туристическа брошура: Българка описа тайните на остров Бали

Есента и зимата са един от интервалите, в които най-вече българи се насочат към топли страни, с цел да си върнат загатна за слънцето. Напоследък райският остров Бали е все по-притегателен за нашите сънародници.

Дори и да попаднете там, е хубаво да имате някой, който да ви разкрие същинските секрети на острова. Това, което никой няма да ви опише в туристическите брошури.

Например - по какъв начин да се спасите от боа, кои са най-невероятните майстори на дървени фигури, къде може да пиете от фамозното кафе Копи Лувак. Или пък по какъв начин да усетите ритъма на душата си, в случай че участвате в обред на монаси, величаещ силата на водата.

План за бягство през зимата: Три приказни острова, където да се насладите на слънцето

Ето какво споделя българка, съумяла да разбере най-малко малко за какво локалните хора настояват, че островът в действителност е жив, дишащ и скачиш ли се с него, ще искаш да се връщаш още веднъж и още веднъж...

“Знаеш ли по какъв начин можеш да се спасиш, в случай че в джунглата те подгони боа?! Тичаш с все сили, а стартира ли да те настига, лягаш по стомах и се притискаш колкото мощ имаш към земята. Така, даже и да се пробва, няма да може да те повдигне и да те глътне. Най-много да те ухапе”.

Какви са тайните на остров Бали, четете на pochivka.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР