Есента е почти тук и колкото и да не ни

...
Есента е почти тук и колкото и да не ни
Коментари Харесай

10 неща, които зодия ТЕЛЕЦ може да очаква тази ЕСЕН

Есента е съвсем тук и колкото и да не ни се желае, лятото съвсем свърши. Въпреки това би трябвало да знаем, че всяка зодия може да чака доста интензивни събития през тази есен.

 13 брутални истини за ТЕЛЦИТЕ 13 брутални истини за ТЕЛЦИТЕ
Овен и Телец са едни от най-трудните характери в зодиака, всички знаем това. Инатът им е легендарен, само че това е единствено част от истините за...
Ето какво е доста допустимо да се случи за зодия Телец през есента на 2020 година.
1. Най-голямата и вълнуваща опция за вас Телците през есента е опцията да научите, че чакате бебе. Най-вълнуващите неща постоянно идват, когато минимум чакаме, по тази причина очаквайте всевъзможни чудеса.
2. Необвързаните Телци пък ще имат не една, а две забавни връзки. Първата ще завърши бързо, тъй като ще е по-скоро за развлечение и това ще е по „ взаимно единодушие “. Втората връзка обаче ще бъде доста по-дълбока и специфична.
3. Възможно е да имате покачване в работен проект, което ще значи както повече отговорности, по този начин и по-голяма заплата. Не очаквайте преходът да е елементарен, само че несъмнено ще си коства.
4. Семейните Телци ще усетят прилив на обич и топлота вкъщи. Промяната ще се дължи на това, че единият от двамата сътрудници е осъзнал какъв брой скъп човек има до себе си. Приел е, че прави някои неточности и в този момент желае да направи всичко, както е било първоначално. Начинанието няма да е елементарно, само че пък ще има триумф най-после.
 10 неща, които зодия ОВЕН може да чака тази ЕСЕН 10 неща, които зодия ОВЕН може да чака тази ЕСЕН
Скоро ще изпратим лятото и ще се радваме на настъпването на есента. Всеки нов интервал или сезон носи нови прекарвания за всяка една от...
5. Възможно е да научите огромна загадка за непосредствен другар, която ще ви изправи пред огромна алтернатива – дали да му кажете, че знаете или не. В случая той няма да подозира нищо. Решението няма еднопосочен отговор, тъй че послушайте сърцето си.
6. През есента обичан човек може да ви изненада с дълго и ненадейно пътешестване, което ще се трансформира в незабравимо завършения. Всички тези месеци, в които нямахте опция пътувате на никое място ще завършат с най-хубавото пътешестване в живота ви. Не го мислете – отивайте!
7. Възможно е да получите вест, която да ви обърка. Няма да е нищо грандиозно, само че въпреки всичко ще бъде дребна спънка в бъдещите ви проекти. Действайте невъзмутимо и всичко ще се подреди по най-хубавия метод.
8. Възможно е да изгубите обичана движимост, която е в фамилията ви от дълги години. Не дръжте толкоз на материалното, а по-скоро приемете, че не е било значимо да остане при вас, по тази причина и по този начин се е получило. Важното е, че ще има по-скоро сантиментална стойност и няма да загубите пари.
9. Есента може да ви донесе забавно запознанство, а индивидът, който ще срещнете, ще остане в живота ви вечно. Приятна изненада, която ще стопли сърцето ви и ще ви даде един доста скъп човек, който ще е с вас във всичко.
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Няма зодия, която да е толкоз съвършена, че в никакъв случай да не бърка. Има обаче някои зодии, при които греховете са по-тежки от другите. Раз...
10. Ще имате доста щастливи моменти, с което тази есен ще се трансформира в един от най-хубавите сезони в живота ви. Наслаждавайте се моментите!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР