Есента е официално тук, момичета, а аз като модна редакторка,

...
Есента е официално тук, момичета, а аз като модна редакторка,
Коментари Харесай

10 модни находки под 40 лева, на които НЯМА как да устоиш

Есента е публично тук, девойки, а аз като фешън редакторка, която постоянно търси най-изгодните предложения за сезонен шопинг, се разрових из новите есенни оферти и открих 10 находки, в които се влюбих!

Сред тях има от всичко, което би могло да ни е нужно през новия сезон - чанти, комфортни обувки, топли шалове, красиви аксесоари, дрешки и даже една уютна нощничка!

А знаете ли кое е още по-хубавото? Че всяка една от тези фешън находки коства не повече от 40 лв.! Вече ме обичате, нали? Показвам ви селекцията ми и ви разрешавам да избирате и купувате на воля.

Чанта Landro by Mango (29, 99 лева.*)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тази сладка чанта в цвят охра или другояче казано в прелестно есенно жълто, ще бъде страховит пъстър аксесоар за всяка визия. В нея можете да съберете всичко най-необходимо.

*А още по-хубавото е, че коства ПОД 30 лв.!

Жилетка Lost by Vila (37, 99 лв)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тази жилетка е самото въплъщение на нежността и уюта. Ако се чудите какво ще ви стопли в хладните есенни дни, отговорът се крие в тази розова жилетка на бяло райе.

*В момента е понижена с 40%!

Подплатено яке Biel by Brave Soul (40, 99 лв*)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Това топло подплатено яке с отделяща се яка от еко пух е идеалната връхна дреха за мразовитите есенни дни, в които ни се желае да се сгушим в нещо топличко и меко, което да наподобява и стилно.

*А в този момент можете да си го купите единствено за 40, 99 лева вместо за 116, 99 лева

Чанта Mistik by Mango (29,99 лева *)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Ако сте от дамите, които имат потребност от повече място в чантата си, то този модел е съвършен за вас. Модерен цвят бордо, две комфортни дръжки, трета по-дълга и няколко отделения - какво повече можете да желаете от една чанта?

*А да - супер цена от 29,99 лева!

Нощница Tamsin by Dorina (39,99 лв*)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

През есента ни се желае да си стоим повече у дома, сгушени на дивана с топла напитка в ръка и в компанията на прекрасен филм, ето за какво тази нощница с дълъг ръкав ми се стори идеална за задачата!

*А в този момент спестявате и цели 16 лв. от истинската ѝ цена, която е 55, 99 лева!

Кариран плетен шал EDC by Esprit (29,99 лева.*)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Няма да е есен, в случай че не носим топъл шал към врата си. Този сезон огромните шалове са безспорен шлагер, а този на всичкото от горната страна е и кариран, а всички знаем, че карето е най-модерния принт за сезона!

*Още по-хубаво е, че е понижен с 50%!

Риза Zee Lane Collection (38, 99 лева.)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Бялата риза постоянно е била непреходна класика, а есента ни предлага десетки способи да я носим. Тази риза е малко по-различна от останалите, тъй като има доста приветлив разкроен подгъв, придаващ закачливо лъчение на визията. Може да е твоя единствено за 38, 99 лева!

Пуловер Ami by Vera Moda (39, 99 лева.*)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Ако има една дреха, която най-добре да въплъщава есента в себе си, то това е този бухнал пуловер в цвят брик, който освен ще ви топли, само че ще ви кара да изглеждате в звук с красивите падащи листа на открито.

*Още по-хубавото е, че в случай че го купите в този момент, спестявате 16 лв.!

Боти Celina by Haily's (27, 99 лв*)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Знам, че през хладната есен е доста значимо да бъдем с топли крачета. Ето по този начин открих и тези меки и уютни боти, които са идеални за разходки и за дните, в които желаеме да ни е комфортно.

*Огромният им плюс е, че костват ПО-МАЛКО от 30 лв.!

Домашни пантофи Next (35, 99 лева.)

 мода Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

И да си дойдем на думата най-накрая - белким има нещо по-хубаво от пухкави домашни пантофи, с които да тропкаме вкъщи, до момента в който на открито вали дъжд? Тези са освен доста меки, само че са и розови на цвят, което постоянно е плюс.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР