Есента бавно, но сигурно настъпва, а с нея и желанието

...
Есента бавно, но сигурно настъпва, а с нея и желанието
Коментари Харесай

Пазарувай онлайн и вземи продуктите си след 90 минути

Есента постепенно, само че несъмнено настава, а с нея и желанието да стоим повече у дома, където в идващите месеци ще ни е най-уютно и прелестно. В този сезон се ускорява и желанието ни към онлайн извършването на покупки, което ни лишава единствено няколко клика, можем просто да седнем на дивана и умерено да разгледаме и подберем това, което ни би трябвало.

Особено когато се отнася до артикули, които цялото семейство употребява ежедневно вкъщи, експресното приемане на онлайн поръчки от dm е тъкмо това, от което имаме потребност. Всеки път, когато отворите шкафа и установите, че ви липсва нещо, което можете да си набавите от dm, можете просто да влезете на dm-drogeriemarkt.bg и след 90 минути да получите поръчката си в определения от Вас dm магазин (ако продуктите са налични там). Тази услуга е безвъзмездна за регистрирани клиенти и се случва в границите на работното време на определения магазин.

Услугата „ Експресно приемане “ е извънредно подобаваща за обстановки, в които не желаете да излизате от у дома и да обикаляте, а просто да изберете нужните ви неща, да посочите най-близкия до вас магазин и да ги поръчате, отбелязвайки тъкмо тази услуга. Отделно от удобството, този метод на извършване на покупки е и щадящ за природата – изключително спрямо доставката до адрес, защото по този начин се икономисва опаковъчен материал и разноски за превоз.

Плащането също се случва онлайн (с Apple Pay, Гугъл Pay, кредитна карта и дебитна карта VISA, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, или с банков превод), тъй че на място в магазина да не чакате на каса, а единствено да получите продуктите си. Имайте поради, че на всяка поръчка като посетител (без регистрация) с Експресно приемане се начислява такса за обслужване от 2 лева без значение от цената на поръчката.

А в случай че имате потребност от малко ентусиазъм за едно вълнуващо онлайн извършване на покупки в dm-drogeriemarkt.bg, вижте следните оферти, които можете да имате още през днешния ден, освен това в границите на 90 минути в най-близкия до вас магазин от веригата.
Във всяко семейство децата са преди всичко и първо техните потребности би трябвало да бъдат задоволени, с цел да могат по-късно и родителите да създадат нещо за себе си. Затова и започваме този лист с оферти точно с такова, ориентирано към децата.

Тези еко пелени от био памук размер 5 (10-16 кг) имат ергономична форма и сигурна отбрана от нежелано протичане. Осигуряват до 12 часа сухота и комфорт за всеобщо фамилно успокоение. В тях няма парфюми, хлор, естествен латекс и лосиони, създадени са от органични първични материали и са изключително нежни към деликатната бебешка кожа. Имат двойно абсорбиращо ядро, което поема всички течности и ги задържа до 12 часа навътре в пелената, а меката и дишаща материя носи на вашето богатство единствено комфорт. Тези от вас, които са осъзнати в избора на артикули, щадящи към природата, ще се зарадват да схванат, че тези пелени са с неутрално влияние върху климата (включително и опаковката).

Веднага насочваме взор към един артикул, който ще ни очарова с нежния си усет и ще усъвършенства настроението ни за целия ден, без значение дали сме на работа, у дома, на разходка или на път.

Това малко пакетче е изпълнено с плодово-сладък усет, по този начин присъщ за сушените малини, които тук са покрити с шоколад. Изкушението идва при вас без ароматизатори, глутен, консерванти и оцветители и е изцяло био, веган и вегетариански артикул. В съставките му има какао от биологично произвеждане, сертифицирано от организацията „ Fair Trade “, което прави този артикул съвършен за насищане сред две срещи или когато имате потребност от бърза сила в придвижване.

Тази ароматна композиция ще насочи сетивата ни в търсене на нещо сходно, само че за тялото ни. Така стигаме до идващото ни ароматно предложение.

е хидратиращ лосион с 40% наличие на масла и отпускащ мирис на череша. Подходящ е за суха и уплашена кожа, а резултатът е мека, еластична и ухаеща на череши кожа. Формулата на продукта е без алкохол, алуминиеви соли, оцветители, парабени, парафин/минерални масла, микропластмаси и водоразтворими чисто синтетични полимери.

Хубаво е обаче да обърнем внимание и на дребните елементи вкъщи. Когато се постанова да мием съдове, желаеме с изключение на чистота да усещаме и пресен мирис от препарата, който използваме. Тази задача можем умерено да поверим на . Препаратът за съдове Ultra от Denkmit nature с мирис на лавандула отстранява замърсяванията по съдовете, а нежният мирис на лавандула е наслаждение за сетивата. Съставките на този артикул са основани на възобновими първични материали, а резултатът е чисти и блестящи съдове.

Време е да обърнем внимание и на нас самите, а най-личното време, което имаме, е това, изкарано в банята, под душа.

е душ крем с манго и смокиня, който почиства кожата усърдно и нежно благодарение на меките повърхностноактивни субстанции. Съдържа органично манго и органична смокиня, както и растителен глицерин, и оставя кожата прелестно овлажнена. Този артикул има неутрална рН формула с органически сок от алое вера и атлантическа морска сол, които се грижат за кожата и я подхранват.

Усмивката е нещо, което не би трябвало да подценяваме в грижата, по тази причина предлагането ни тук е:

– антибактериална вода за уста без алкохол, основана особено за интензивно ограничение на развиването на бактерии в устната празнина. Шестстепенната формула се грижи за дългогодишен пресен мирис и почиства даже труднодостъпни места, където не можете да достигнете с четката за зъби. Предпазва от кариес и поддържа венците здрави, заздравява зъбния гланц и се грижи за устната лигавица благодарение на комплекс от билки.

Накрая не ни остава нищо друго, с изключение на да седнем комфортно на дивана и да изпием чаша чай.

е по едно и също време пресен и леко стипчив, и леко лют с помощта на джинджифила. Този чай идва от биологично произвеждане, без ароматизатори и добавки – просто чаша прясно събрани нежни зелени чаени листа, които не са ферментирали и по този метод са запазили свежия си и леко стипчив привкус. Препоръчваме да му се насладите леко подсладен с мед или сурова тръстикова захар.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР