Есенно-зимна кампания за почистване на отводнителни канали, дерета, канавки и

...
Есенно-зимна кампания за почистване на отводнителни канали, дерета, канавки и
Коментари Харесай

Поетапно чистят охранителните канали и дерета

Есенно-зимна акция за разчистване на отводнителни канали, дерета, канавки и водостоци се прави поетапно във Варна. Дейностите ще продължат до края на февруари 2019 година, оповестиха от бранш " Екологичен надзор " към Община Варна.

Общо 53 сектора са обхванати в акцията, като ще бъдат осъществени следните действия: разчистване и превозване на смесени битови и биоразградими боклуци, на изкопни земни маси, наноси и боклуци от канализационни системи, унищожаване на паразитна растителност, отрязване на дървета и резитба на шубраци. До момента са обработени разнообразни сектори по регионите.

В " Аспарухово " са завършени дейностите по отводнителни канавки на ул. " Орел " и на южния пътен възел по ул. " Н. Будители ", в дерето по ул. " Горна студена ". В регион " Младост " се почиства Елпромското дере, а в " Приморски " се работи в Кемер дере, дерето на сп. " Заимов ", Франга дере, Кокарджа дере и Домус дере. Приключено е почистването на канавка, започваща от сп. " Заимов " до к.к. " Слънчев ден ", както и на деретата край Златни пясъци и успоредното на пътя за с. Каменар.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР