Есенният етап от инициативата на ЕНЕРГО-ПРО Изнесени офиси“ за 2019

...
Есенният етап от инициативата на ЕНЕРГО-ПРО Изнесени офиси“ за 2019
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО приема клиенти в изнесени офиси в общините Девня, Дългопол и Вълчи дол

Есенният стадий от самодейността на ЕНЕРГО-ПРО „ Изнесени офиси “ за 2019 година ще се организира в интервала 16 – 19 септември. Ще бъдат обхванати четири обитаеми места в област Варна – град Девня, селата Аспарухово и Цонево към община Дългопол и село Генерал Киселово в община Вълчи дол.

По традиция пътуващи екипи от експерти „ Обслужване на клиенти “ посещават разнообразни дребни обитаеми места от обслужваната територия, както по самодейност на компанията, по този начин и по покана на локални административни структури. Във всяко обитаемо място мобилните консултанти ще бъдат разполагаем в границите на един ден, в който посетителите ще имат опция да получат информация по тематики свързани с присъединението и електроснабдяването на обекти, да заявят и употребяват безкасови услуги, да обсъдят самостоятелни проблеми и други.

 

Проектът „ Изнесени офиси “ има 6-годишна история. Провежда се през пролетните и есенните месеци, когато се регистрира засилена потребителска интензивност. От началото на 2019 година до в този момент пътуващите екипи са посетили повече от 80 обитаеми места, в които са били признати и обслужени над 3000 клиента. Извършени са над 5000 услуги, които в по-голямата си част са свързани със промяна на титуляр на партида и актуализация на данни. Тенденцията е всяка последваща година да бъдат включвани нови местоположения и достигнати повече консуматори. Програмата е част от напъните на ЕНЕРГО-ПРО да бъде постоянно покрай клиентите си, давайки възможност на тези, които живеят в по-отдалечени региони от непрекъснатите обслужващи центрове, да употребяват услугите на компанията, спестявайки им средства и време за пътешестване.

Графикът на изнесените офиси и местонахождението им е оповестен на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР