Есенните листа вече започнаха да падат, а с тях и

...
Есенните листа вече започнаха да падат, а с тях и
Коментари Харесай

Време е за топъл и уютен хотел

 Есенните листа към този момент започнаха да падат, а с тях и температурите. Лека-полека идва зима и с нея студът постепенно настава на открито. Това кара всички ни да мечтаем за топлота и уют. От друга страна, доста от нас са фенове и на зимните спортове, което прави планината идеалното място за почивка, когато стартира сезонът, който чакаме с неспокойствие.

Но още преди да е паднал първият сняг, на човек му се желае да си почине и да разпусне измежду природата, само че не и за сметка на удобството и комфорта. След дългите разходки ще имаме потребност от отдих и добра храна, с цел да възвърнем силите си. Всичко това и още доста към този момент можете да намерите на напълно налично разстояние от вас в сърцето на Пирин планина.

На спа през ваканцията

Всеки трети разказва спа комплекса като идеалното място за релакс, а всеки втори го слага в Топ 3 на обичаните си занимания през свободното време. То в действителност е идеално за всеки мотив – за сантиментален уикенд с половинката, за почивка с другари или фамилно, честване на 8 декември, за събиране на всекидневен тийм билдинг и каквото още се сетите.

Позволете си даже да отидете и сами. Можете да прекарвате времето си там с книга в солната стая или край басейна, рафиниран с морски. Имате опция също по този начин да се възползвате от разнообразни козметични, разкрасяващи, възстановяващи и отпускащи лечения, да се отдадете на няколко минути приятна ексфолиация с фиш спа.

Последният спа шлагер са масажите, въодушевени от античните индийски учения. По този метод ние съумяваме да се освободим от насъбраното вътрешно нервно напрежение и стрес. Този своего рода енергиен рестарт ни дава сили и ентусиазъм да продължим, а също по този начин и имунен тласък в този сложен интервал.

Кулинарни изкушения

Вкусната кухня е едно от нещата, които ни радват през ваканцията. Чудесно е, в случай че в определения от нас има добър ресторант, където можем да похапнем вкусни ястия от разнообразни краища на света. Класическа италианска и швейцарска кухня и изтънчени фюжън осъществявания от занаятчия готвачи е идеалната отмора за гурме почитателите.

Местната обичайната кухня пък ще ви отнесе обратно във времето и ще ви накара да се почувствате като вкъщи си. Градчето е фамозно с чомлек, бански дъртак, бабек, капама, катино мезе и доста още.

Културен туризъм

Курортно населено място с дългогодишна история, Банско години наред поддържа реномето на водач измежду балканските ски курорти. Днес той се обрисува и като културно средище и обичана дестинация на доста запалени туристи както от страната, по този начин и от чужбина.

Богатият културен календар на съумя да резервира градчето будно даже през времената на пандемия, с помощта на инфраструктурата, която разрешава провеждането на доста от събитията навън. Сцената на градския площад, ситуирана пред читалището " Н. Й. Вапцаров “ даже през студения сезон може да се употребява за провеждането на доста от плануваните културни мероприятия.

През месец декември обичайно в Банско се открива сезонът на зимните спортове. Организира се също по този начин и фестивал на планинското кино. От центъра на града върви проведен превоз към най-горещите туристически дестинации в окръга.

След толкоз доста събрани усещания, всеки от нас мечтае за отмора на топло. Апартхотел " Лъки Банско СПА & Релакс “ не ви предлага просто стая и легло, в които да се сгушите след дълъг ден, прекаран в планински преходи, спорт и разглеждане на исторически забележителности. Предлагаме ви уют и грациозност на най-високо равнище, които ще ви накарат да желаете да се връщате още веднъж и още веднъж.

Тук можем умерено да доведем и децата си. Стаите са задоволително огромни, а за вашите малчугани сме планували всевъзможни благоприятни условия за развлечение. Хотелът на няколко пъти е печелил елитни наши и интернационалните призове за най-хубав петзвезден и спа хотел в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР