Есенна вълшебница шета днес в Регионалното управление на образованието. Но

...
Есенна вълшебница шета днес в Регионалното управление на образованието. Но
Коментари Харесай

Пеперуда от цветя за ЧРД на шефката в образованието

Есенна магьосница шета през днешния ден в Регионалното ръководство на образованието. Но вместо да трансформира тиквата в колесница като в детската приказка, преобрази зеленчука посредством техниката карвинг в разцъфнало цвете във връзка рождения ден на шефката Иванка Киркова. В истинската аранжировка имаше още карамфили от бяла ряпа и рози от алено цвекло, а най-отпред – приветствен надпис за рожденичката.

Тя събра сътрудниците на малко празненство в обедната отмора, в което също се усетиха усетите и цветовете на октомври. Хапките с хайвер и аншоа, рулцата със сирене, грозде и чедър подредиха мозайка от оранжево, зелено и кафяво, в която артистично бяха добавени портокали, гроздови зърна, стръкове розмарин и мента. За декор рожденичката бе избрала френска музика, която допира душата.

Екипът на РУО изненада Киркова с керамична ваза на пловдивски създател, която може да краси интериора и като дребна пластика. Към нея сътрудниците бяха добавили ехмея в саксия – цветето, което може да пораства даже без почва, и е за хора, криещи деликатност под суровост и бодли. Киркова получи и един от обичаните си претекстове – пеперуда, този път завършена от рози, орхидеи и хризантеми.

Личният й празник съответствува с деня, когато почитаме Св. Иван Рилски. „ Нека той да направи чудото за всеки и нашите дребни чудеса да се случат ”, си пожела Киркова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР