ЕС започва всенародно допитване за определяне на целите за бъдещето.

...
ЕС започва всенародно допитване за определяне на целите за бъдещето.
Коментари Харесай

ЕС започва всенародно допитване за целите на бъдещето

ЕС стартира всенародно допитване за установяване на задачите за бъдещето. Допитването ще продължи две години, а началото ще бъде обещано на 9 май, заяви през днешния ден Европейската комисия, съобщи вести.бг.

Готови сме да изслушаме всички отзиви и по-късно да предложим съответните законодателни промени, съобщи на конференция зам.-председателят на Европейска комисия Дубравка Шуица. Тя означи, че резултатите от допитването няма да бъдат наложителни за общностните институции и няма безусловно да бъдат претворени в ново законодателство.

Шуица разяснява, че досегашните сходни изследвания не са били сполучливи, тъй като са оставали без последствия. Тя добави, че в случай че болшинството от жителите на Европейски Съюз желае смяна на европейските контракти, това може да се реализира, стига да има нужната поддръжка от европейските институции.

Зам.-председателят на Европейска комисия уточни, че допитването може да бъде осъществявано на разнообразни места, освен в огромните градове и може да обхване даже публични прояви, с цел да се чуе мнението на повече хора.

Според Шуица жителите могат да вършат всевъзможни оферти за бъдещето и Европейски Съюз. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума м
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР